Om vurderingeneSiste vurderinger av Magnat Center
Faglig sterk, lyttende og empatisk
Lege: Gisle Granhus SkrevetGisle Granhus er faglig sterk, lyttende og empatisk. Han er flink til å lokalisere nøyaktig opphav til smertene. Jeg går hos ham hver fjerde uke for lindring av svært sterke, kroniske smerter og er så takknemlig for at jeg får hjelp her.
Faglig dyktig
Lege: Gisle Granhus SkrevetEtter mange med kroniske hodesmerter kom jeg til en lege var oppriktig interessert i min problematikk. Får nå adekvat behandling . Og mine smerter er kraftig redusert .En faglig dyktig lege som tar pasienten på alvor .
Svært kunskapsrik og en ener i sitt fag
Lege: Gisle Granhus SkrevetHar nerveskader etter en prolapsoperasjon. Får IV-behandling hver uke, noe som gjør at jeg kan stå i full jobb. Hos denne legen blir man tatt på alvor. Jeg er heldig som har muligheten til å få denne behandlingen, og opplever Granhus som svært empatisk og en ener i smertebehandling.
Trygg, kunnskapsrik og profesjonell
Lege: Gisle Granhus SkrevetGisle er en av de beste behandlerne jeg har hatt. Han lytter og har masse kunnskap. Han har god innsikt i behandlingen som gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg er heldig som får ha han som behandler <3
En lege som kan sitt fag
Lege: Gisle Granhus SkrevetJeg har vært til utallige leger og behandlere opp igjennom årene, brukt masse penger men ikke blitt bedre. Så kom jeg til Granhus som lyttet til meg, stilte spørsmål som ingen andre har gjort og forklarte meg hva årsaken til smertene mine var og hvor i nakken de kom ifra.
Er så evig takknemlig for behandlingen med nerveblokader og intravenøs medisinsk behandling hos han som gjør at jeg fortsatt kan være en del av arbeidslivet og aktiv. Hadde det ikke vært for denne behandlingen, hans kunnskap, profesjonalitet, trygghet og empati hadde jeg garantert ikke vært i jobb, eller aktiv. En lege som ser deg, og tar deg på alvor.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?