Tore Olai Høghjelle

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 59 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1992)

Ledige plasser

0 av 1700
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Vinterbro Legesenter Telefonnummer466 83 740466 83 7 ...
Sjøskogenveien 7 1407 Vinterbro
Vis kart
Tore Olai Høghjelle er en av 13 fastleger i Ås

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(36)
36 vurderinger
Tilgjengelighet
(27)
27 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(27)
27 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Tore Olai Høghjelle

Lite tilgjengelig på alle måter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alt fra legekontorets nettside, håpløst bookingsystem til legens faktiske tilstedeværelse både med tanke på åpningstider og under faktiske konsultasjoner. Her har man gått så langt det er mulig å gå for å distansere seg fra sine pasienter/brukere.
Her kan det aller meste forbedres, og legen er beklageligvis ikke en fastlege du kan basere deg på. Litt synd da selve plasseringen på legekontoret er gunstig (Vinterbrosenteret).

Grundig, trygg, kunnskapsrik, saklig, tilgjengelig, serviceminded

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Moderne lege som holder både pasient og seg selv oppdatert. Prioriterer og bruker tiden godt, sjelden ventetid ved konsultasjon. Flink til å bruke e-konsultasjon og dermed godt tilgjengelig. Hyggelig, men saklig og lite utenomsnakk. Finner gode løsninger. Faglig sterk, har tillit til hans vurderinger. Flink til å henvise til spesialist når det er nødvendig. Anbefales.

Dyktig lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fantastisk dyktig lege med masse erfaringer og kunnskaper. Jeg slet med klør i leggen og kroppen i snart 10 år, starte fra oktober til slutten av april, verre i mensen perioden. Start å klø kl.18-19 og 02-03 om morgen. Når det er verst jeg tør ikke å legge meg, som 10.000 maur spise under huden, brukt en gang gaffel til å klør til jeg blø,min tidligere fastlege tok allergi tester, brukte alle slag allergi piller, ingenting hjalp, jeg beskriver med som en sunn og flott 50 åring, bruker ingen medikamenter, kun allergi piller når klør starte, jeg jobber i skjønnhet bransjen,
Smurte meg hverdag nøye og passe godt på huden min. Tore Olai tok Norge største allergi tester fant oxo ingenting, klør skjer bare i Norge. Ikke når jeg er i utlandet. Klør med og uten utslett....jeg ble helt utslitt og gitt opp, tenker jaja jeg skal lever med det....men 3 dager side Tore Olai sa at han vil gi meg kortison sprøyte og det er verdt forsøk sa han, jeg nøler, ( jeg er redd for sprøyte og utrolig følsom for alle bivirkninger av alle slag medikamenter) men valgte å stole på Tore Olai. Rett etter han gitt meg sprøyte, kroppen føler godt og varm spesielt i begge beina, ingen klø på kveld, fikk sovet hele natten våknet uthvilt, det går an å får nytt liv. Fantastisk lege har gitt meg livskvalitet tilbake etter 10 år. Ord er for fattig...evig takknemlig for at du er fantastisk dyktig.

Dyktig lege generelt, men kan ikke nakkeplager!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen er svært sparsommelig med sykemeldinger, undersøker lite gjennom palpasjon, sparsom med kommunikasjon med meg som pasient, men ellers sikkert grei!

Sterkt forbedringspotensiale.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Timebestilling kun på nett, jeg kommer ikke gjennom.

Jeg føler ikke at jeg blir tatt på alvor.
Betaler alltid regningene på stedet, men innimellom får jeg ekstraregninger, og spesielt pussig med regning på en søndag.

Vis flere...