Frogner Medisinske Institutt DA

Duevegen 5 2016 Frogner

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Medisinske Institutt DA

75 år, har brukt Samer i noen år, han tar seg tid til å lyttee og setter se godt inn i meg som person

Lege: Samer Kumar Kiblawi Skrevet

Meget fornøyd med Samer , men det er vanskelig å komme gjennom på telefon på kontoret der, venter lenge og ber om en automatikk for at dem ringer tilbake, men det funker skjelden. Det er litt ofte at Samer ikke er der uten at jeg får beskjed føre jeg kommer til timen., vanskelig å snakke med en vikar synes jeg.

En fantastisk lege

Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevet

Det har som mange opplever vært en tung periode i livet, denne perioden hadde vært enda tøffere hadde det ikke vært for min forståelsesfulle lege. Hun stiller alltid opp, med gode råd og samtaler, og setter helsen min før alt. Takk for god hjelp og god oppfølging i denne perioden.

Fortjent Skryt

Lege: Samer Kumar Kiblawi Skrevet

Samer har vært min fastlege siden jeg var barn, men først i voksen alder har jeg forstått verdien av denne mannen. Jeg har vært igjennom en ungdomstid med epilepsi, hjerneoperasjon og diverse sykemeldinger i forbindelse med arbeidslivet. Samer har alltid hørt meg, sett min situasjon og vært en person som hører, ser og hjelper meg! Jeg bytter ikke fastlege før denne mannen er pensjonert.

Henviser gjerne videre, ivaretar psykisk helse i liten grad.

Lege: Rifat Preljevic Skrevet

God fastlege som tar seg tid og lytter. Henviser lett videre der det er behov. Klarer i liten grad å følge opp psykisk helse og bagatelliserer fort ting. Lett å komme i kontakt med.
Fikk det bedre etter at jeg byttet fastlege.

FROGNER MEDISINSK INSTITUTE

Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevet

Måtte vente lenge til å snakke med resepsjonen og bestille timen. De fleste gangene måtte stå 1 time eller ringe flere ganger til å få take dem. Det har skjedd 2,3 ganger på rad som timen ble avlyst og de hadde ikke vikar for fastlegen. Fastlegen er ikke tilgjengelig. Det har skjedd at jeg har tatt blodprøve og har ikke ringt tilbake om svaret.