Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørkelangen Medisinske Senter
At alt er bra
Lege: Stein Lasse Christensen SkrevetDet som er bra er at jeg ikke trenger og vente så lenge og at jeg får time fort. Ellers synes jeg at alt er bra.
Fornøyd!
Lege: Stein Lasse Christensen SkrevetJeg har hatt Stein Lasse så lenge jeg kan huske, og han er god til å lytte, kommer med løsninger, er tilstrekkelig med det meste, henviser raskt, ærlig og sier ifra om det er noe han er usikker på og undersøker det raskt. Det som kunne vært bedre er vente tiden; å få time raskt og når du kommer til legekontoret. Har ventet opp til 1,5 time og minst 30 minutter.
Når det kommer til timebestilling er det veldig opp og ned, noen dager får jeg på dagen, andre dager må jeg vente opp til 3-4 uker.
Uten om dette, er jeg veldig fornøyd med legen! :-D
Tillitsfull, dyktig.
Lege: Stein Lasse Christensen SkrevetLegen er det ikke noe i veien med. Men enkelte helsesekretærer som tar telefonen/ sitter i skranken er direkte uhøflige og veldig lite sympatiske. Tror hun hater jobben sin.
En fastlege man føler seg trygg hos
Lege: Astrid Doris Figger SkrevetVært min fastlege i maaaange år og er like fornøyd hver gang. Jeg føler meg sett og hørt, får alltid hjelp.
Anbefaler ikke!
Lege: Ambroise Eloundou Omgba SkrevetJeg var hos han med miljøveileder fordi jeg var usikker på han etter tidlige lege besøk.
Det ble bare krangling mellom lege og veileder og han tok ikke hensyn til pasienten sin, det ente med at jeg nesten gråt og sa til veileder at jeg ville dra !
han er også litt ufin og brå når det gjelder sjekk av kropp
Takk og lov for at jeg og resten av familien fikk byttet lege !