Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nye Sandviksboder Legepraksis DA
Tar pasientene seriøst
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetLars Sylta er en lege som tar pasienter seriøst. Jeg har opplevd at han er veldig tilgjengelig når jeg har hatt behov for det, også når jeg har trengt veiledning når sykdom oppstår på reise/ferie. En lege som følger opp og vil pasientens beste.
Trygg og dyktig
Lege: Elisabeth Katrine Døskeland SkrevetHun er meget omsorgsfull og veldig dyktig lege. Får mange gode råd fra henne. Hun er flink å følge opp Veldig fornøyd med å ha henne som fastlege.
Trygg og god lege
Lege: Elisabeth Katrine Døskeland SkrevetRask og lydhør. Svarer fort på e-konsultasjon. Følger opp og henviser videre hvis hun mener det er nødvendig.
Ekstremt dyktig og kompetent
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetLars Syltar har vært en fantastisk bra fastlege de siste årene da jeg gått fra å være veldig syk og dårlig fungerende til å bli frisk og fullt fungerende. Er dyktig og veldig solid i sin kompetanse, yter ekstremt mye for deg som pasient og er full av relasjonskompetanse.
Engasjert
Lege: Elisabeth Katrine Døskeland SkrevetElisabeth er den beste legen en kan ha dersom en tåler direkte tilbakemeldinger.
Ho er veldig tilgjengelig, tar seg tid på kontoret og svarer raskt på e konsultasjoner.
Elisabeth ser sammenhengen mellom hodet og kroppen og vil pasientens beste.