Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stad legeteneste
Skuffet
Lege: Jan Ruben Moy Skrevetdeverre må jeg si at dette er en av de dårligste og mest useriøse legene jeg har vært bort i. Sitter å ler og smiler heletiden og man føler at man ikke blir tatt seriøst. mulig pga at han er ny utdannet, men virker som han har hatt alt for lite med pasienter å gjøre. Kommer med dårlige spøker.
Min fast lege
Lege: Jan Ruben Moy SkrevetDet merkes at denne legen er fersk i yrket. Fleiper med smakløse spøker som han helst kunne holdt for seg selv, og virker rett og slett for ny i yrket til å ta pas. særiøs.
Blir å skifte lege as soon as possible.
Useriøs med lite kunskap!
Lege: Jan Ruben Moy SkrevetHar vert der 2 ganger å nå er det nok. ekstremt lite kunskap, mye ord og lite handling. den hjelpen du trenger ligger ikke her for å si det sånn
Ein av dei dårligaste
Lege: Anita Merete Orvik SkrevetEr langt ifrå fornøgd med denne legen. Tar meg ikkje på alvor og har ein tone som ikkje gjere det trygt og gå til legen. Det gjere at ein unngår og gå til legen med plagen sine... Vil ha gjennsidig respekt og kan få hjelp til det ein lurer på.Det får du ikkje hos ho..
byttet fastlege for noen år siden, kjempeglad for valget
Lege: Anita Merete Orvik SkrevetHar hatt betydelige helseplager som jeg har fått god hjelp for.
Dr Orvik er vennlig, seg deg og tar deg på alvor.
Hun er svært grundig og nøye med oppfølging.
Ingen spørsmål fra meg er for " dumme".