Stad legeteneste

Telefonnummer57 86 30 2057 86 30 ...
Eid Legekontor/Selje legekontor 6770 Nordfjordeid

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Stad legeteneste

*Klapp klapp*! Kjempe fornøyd

Lege: Thomas Vingen Vedeld Skrevet

Veldig flink lege. Forståelsesfull og viser innsikt til situasjonen man er i.
Han er god på å kommunisere, og man føler seg ikkje til bry eller som en byrde, som eg har opplevd hos forskjellige andre leger. God kommunikasjon gjør situasjonen enklere, og ikkje så vanskelig å snakke om.

Alt i alt, en flink og god lege!

Beste legen jeg har hatt

Han har innsikt.
Han lytter.
Han viser at han er genuint interessert i meg som pasient.
Han er flink til å forklare ting på en måte som gjør at jeg forstår hva han prøver å få sagt.

Den mest omtenksame legen du kan ynskje deg!

Lege: Thomas Vingen Vedeld Skrevet

Dei siste åra har han vore fastlegen min og eg vil ikkje ha nokon annan. Han passar godt på meg og det er poenget!

byttet fastlege for noen år siden, kjempeglad for valget

Lege: Anita Merete Orvik Skrevet

Har hatt betydelige helseplager som jeg har fått god hjelp for.
Dr Orvik er vennlig, seg deg og tar deg på alvor.
Hun er svært grundig og nøye med oppfølging.
Ingen spørsmål fra meg er for " dumme".

dyktig og flink

Lege: Anita Merete Orvik Skrevet

Dr. Orvik er som jeg kjenner henne en dyktig og sympatisk lege. Har hatt henne som fastlege i mange år, og er veldig fornøyd. Hun gjør, uten tvil fra min side, en god jobb!