Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical
Meget dårlig på relasjonell kontakt
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetLegen opptrer arrogant, lite lyttende og svært lite tillitsskapende. Det er lett å få time, men timen er alltid basert på hastverk, og legen oppfattes å ikke ta seg tid til pasienten.
Anbefaler å ikke til å bytte til denne fastlegen, særskilt hvis du har noen kroniske sykdommer eller noen kompleks helsetilstand.
Arrogant
Lege: Tatjana Ponomareva-Heggli SkrevetHar vanligvis ingen problemer med arroganse så lenge den er basert på kunnskap og evner. Her er ikke det tilfellet.
Lytter ikke til pasienten
Lege: Tatjana Ponomareva-Heggli SkrevetVirket som om det var om å gjøre å få pasienten raskest mulig ut døren igjen. Lytter ikke til hva man sier, og viser liten til ingen interesse i å finne ut hva som egentlig er problemet. Ble møtt av en sur og lite hyggelig lege.
Dårlig førsteinntrykk
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetMeget arrogant, uprofesjonell og lite ydmyk.
Han snakket dårlig om andre leger jeg har hatt.
Jeg har en en sykdom og fikk diagnosen i 2005 som han ikke har trua på og for meg var det vanskelig og gå til en lege som ikke trudde jeg var syk.
Ikke fornøyd
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetFøler ikke at jeg ble tatt seriøst. virket som han trodde at å være syk med sykemelding var en ferie for meg. Tok ikke symptomene mine på allvor i det heletatt, og var arrogant og spydig. Bytter lege i håp om å bli frisk fortere.