Fredrik Steinsvik

Autorisasjon (2013)

Venteliste

23 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Fredrik Steinsvik er en av 13 fastleger i Vefsn

Siste vurderinger av Fredrik Steinsvik

God fastlege

En utrolig dyktig og trygg fastlege. Han er ærlig og direkte, men alltid lyttende og genuint opptatt av å hjelpe. Jeg får alltid den hjelpen jeg trenger, og opplever at han tar meg på alvor som pasient. Han har vært en stor støtte i forbindelse med mitt ønske om graviditet og flere spontanaborter – både forståelsesfull og faglig kompetent, og han spør alltid hvordan han kan hjelpe meg på best mulig måte. Jeg har kun positive erfaringer, og føler at dette er en fastlege man virkelig kan stole på. Han har også vist god forståelse for psykisk sykdom og sykemeldinger.

Veldig kompetent lege

Veldig fornøyd med Fredrik Steinsvik som fastlege. Føler meg trygg og ivaretatt, han lytter til mine problemer og gjør det han kan for å undersøke / behandle det som er mulig. Har hatt en svært god oppfølging under svangerskap og postpartum.

Arroganse gjemt bak Hippokrates’ ed

Legen har en holdning vitner om total mangel på empati, respekt og profesjonell dømmekraft. Kom med ett Utsagn som er både sårende og direkte skadelig for tillitsforholdet mellom pasient og lege. Jeg opplever det som maktmisbruk forkledd som faglig vurdering, en måte å bagatellisere pasientens lidelse på, i stedet for å møte den med forståelse og faglig integritet og er ikke bare arrogant, men også fullstendig uakseptabelt fra en lege som ikke kjenner min medisinske historie eller årsaken til behandlingen.

Kan ikke stoles på

Har bestemt seg på forhånd når man kommer inn til han ( noe som viste seg å være helt feil og alvorlig!) Er arrogant, frekk og overlegen. Snakker nedlatende til pasient og virker som han bare vil bli ferdig i full fart uten å sjekke skikkelig og tar det ikke seriøst!

Dyktig

De få gangene jeg har vært der, har jeg fått den hjelpen jeg trenger. Har ingenting å utsette på Fredrik – jeg følte meg godt ivaretatt.