Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lakselv Legestasjon
Flink!
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetBestemt og flink! Stiller opp på kort varsel og kan sakene sine. Topp fornøyd ! Ingen ventetid å surr . Rett på sak og får ting gjort
Er vel en grunn til at han har så mange ledige plasser
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetIkke min fastlege, men vikar ved et par anledninger. Første gang tenkte jeg at han bare hadde en dårlig dag. Neste gang lurte jeg på om han er skikkelig lei av av både jobben og folk. (Eventuelt veldig sosialt utfordret).
Opplevde han som litt nedlatende, ganske uinteressert og litt frekk. Overhodet ikke interessert i barn heller (det er lov det altså, men går jo an å være høflig likevel). Jeg er sjeldent hos legen, men virkelig glad dette ikke er min fastlege!
Vanskelig lege
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetUtrolig merkelig konsultasjon med et ovenfra-og-ned-perspektiv i relasjonen mellom lege og pasient. Arrogant og kald, virker som han eier en del mistro til sine pasienter. Når det er sagt, var han han rask i beslutningene sine og presis på tiden.
Hold deg unna
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetArogant, uhyggelig og totalt likegyldig overfor pasienten. Jeg har aldri møtt en så dårlig lege før.
Dårlig opplevelse
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetDette er ikke min fastlege, men han vikarierer av og til, dersom min fastlege ikke tilgjengelig.
Dessverre har jeg hatt dårlig opplevelse med ham ved flere anledninger. Uhøflig, nedlatende, lytter ikke til pasienter, forklarer ikke, avviser. Han har rotet med sykemeldingen min, kunne ikke fylle ut riktig skjema, og jeg måtte kontakte ham flere ganger for å rette opp feilen. Oppfattes som en lite kompetent lege, og jeg følte meg veldig utrygg som sårbar pasient hos ham.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?