Einar Alexander Bøhmer
Tilleggskompetanse
120 av 480 (Lakselv Legestasjon)
Dr. Bøhmer er analytisk og interessert i å finne årsaken til symptomer samt finne en langsiktig løsning.
Vi er meget godt fornøyde med Dr. Bøhmer og alle i familien har byttet til Dr. Bøhmer som fastlege. Det burde vært flere leger som Dr. Bøhmer, han ivaretar de som er syke, men gir ikke sykemelding dersom det ikke er behov for det.
Kom til legen i svært dårlig form med feber, halsbetennelse og hodeverk. Følte meg som et irritasjonsmoment, og legen var både gretten og sur - og ville ikke skrive ut sykemelding, fordi jeg i utgangspunktet skulle ha ferie.
Lite kommunikativ. Manglende interesse i problemstillingene. Svært lite tillitsvekkende og fullstendig bortkastet tid og penger.
Arrogant, nedlatende. Første møte med min nye fastlege... Ble sjokkert hvor arrogant det går an å være. Går ikke til han igjen. Har byttet fastlege.
Han er freak nedlatene å viser null sympati her blir man Nekta både medisiner mot adhd deprisjon smertestillende sovemedisin asma medisin egentlig medesiner generelt so. Man har gått på i Long tid får bare beskjed om å bruke paraset