Einar Alexander Bøhmer

Husebyskogen Medisinske Senter, Lakselv Legestasjon
Mann, 53 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2012)

Ledige plasser

1105 av 1500 (Husebyskogen Medisinske Senter)
109 av 480 (Lakselv Legestasjon)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Husebyskogen Medisinske Senter
Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo
Vis kart
Einar Alexander Bøhmer er en av 561 fastleger i Oslo
Lakselv Legestasjon
Porsanger kommune Legestasjonen 9700 Lakselv
Vis kart
Einar Alexander Bøhmer er en av 6 fastleger i Porsanger

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(6)
6 vurderinger
Tilgjengelighet
(5)
5 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(6)
6 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Einar Alexander Bøhmer

Svært dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Einar Bøhmer er uvanlig kunnskapsrik og hjelper deg i større grad enn andre leger. Vi er svært fornøyd med Einar som vår fastlege.

Rolig, allsidig og faglig dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Einar Bøhmer er fastlegen til meg og min datter. Vi er svært fornøyd og synes han alltid tar seg god tid og har glimt i øyet.
Han var veldig flink med vår datter på 3 år. Han lytter og kommer med gode råd og er løsningsorientert. Når jeg selv har legetime synes jeg også det er bra at han tørr å stille faglige gode kritiske spørsmål og ikke bare samtykker. Det er det som gir de beste resultater. I starten hadde han ikke så mange tilgjengelige timer, men nå er han lett å få time hos og ringer opp med resultater på prøver med en gang. Kan varmt anbefales!

grei og faglig seriøs

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg synes legen er grei, vennlig, tilgjengelig, faglig seriøs, reflektert. Han har en åpen folkelig kommunikasjonsstil som jeg opplever tillitsvekkende. Etter min mening skal en god allmennlege være sånn.

Uhøflig og avvisende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vår 1-åring hostet og hadde feber. Bøhmer ble utsendt på hjemmebesøk ettersom legekontoret grunnet Corona ikke mottar personer med luftveisplager. Han tvinger 4 min før avtalt oppmøte med beskjed om ca. 15min forsinkelse. Han ber om å møtes utenfor blokken ved ankomst. Dette reagerer vi på, da vi jo har et sykt barn. Forespørselen aksepteres imidlertid av oss. 20 min senere ringer han igjen. Da hevder han å ha stått utenfor i 5 min og sier at han nå drar videre, og at vi heller får ta sønnen vår til legesenteret. Han får forklart at han er utsendt nettopp fordi de ikke mottar pasienter med symptomer som vår sønns. Han får videre forklart at han må ha dratt til feil adresse, da vi ville sett ham hadde han vært utenfor. Han insisterer på å ha møtt på rett sted, men sier at han skal gå tilbake. 5 min senere ringer han igjen. Nok en gang er han på feil sted, men hevder å ha gått riktig. Han spør nå om det er oppgang A eller B. Vi har ikke oppgangen med bokstaver. Jeg spør om han i det hele tatt er i Landingsveien på Jarbakken. Det viser seg at han er i Hovseterveien i et helt annet borettslag. Igjen forsøker han å få oss til å dra til legesenteret. Han sier vi bør være takknemlige for den ekstratjenesten det er at legen kommer på hjemmebesøk. Jeg informerer om at jeg generelt syns det er et flott tilbud, men at han jo faktisk ikke har kommet på. noe besøk ennå. Jeg insisterer så på at han faktisk møter opp. Han sier så at jeg kan bli stående utenfor og "vente og se om han dukker opp". Ja vel, sier jeg, og blir stående i kulda med mitt gråtende, febrile og hostende barn. 5 min senere dukker han opp. Han unnskylder seg ikke på noe tidspunkt. Stemningen er anspent, men han gjør en helt ordinær undersøkelse. 10 min senere går han. Han sier ha det. Vi er svært misfornøyde med pasientbehandlingen.

Verste legen jeg har møtt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Holdt lenge med ett møte med han. Satt å så i pc skjermen hele tia, enda klarte han ikke å finne ut at jeg har atopisk eksem og har brukt kremer mot dette i 20 år. Fikk ingen resept, men beskjed om at livet består av "vondter" og plager og dette må man leve med.