Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kulturhuset Legesenter
Den beste
Lege: Knut Tuv SkrevetHar hatt Knut Tuv som fastlege i 22 år. Han er meget profesjonell. Er veldig fornøyd med hans tjenester.
God lege
Lege: Knut Tuv SkrevetHyggelig og faglig dyktig lege.
Tar tak i det som kan testes gjennom prøver.
Kan anbefales som fastlege.
Lite ansvarsbevisst
Lege: Glenn Henry Björk SkrevetHan var min fastlege i 3 år og da jeg kom i en alvorlig krise var han lite forståelsesfull og ba meg tilslutt finne en annen fastlege... Jeg var på den tiden 100 % sykemeldt og gikk til behandling. Han ville ikke snakke med min behandler og jeg ble redd og sint, noe som resulterte i at han ba meg finne en annen lege. Jeg var i en svært sårbar situasjon på denne tiden og det var en skremmende oppførsel fra en lege. Jeg fant heldigvis en god erstatter og går aldri tilbake til Bjørk.
Bor i Grimstad
Lege: Knut Tuv SkrevetØnsker respekt. Bli trodd. Ringer tilbake av prøver som er tatt. Tett oppfølging. Se hele meg. ort vente
tid. Har tinituss og hørslelskade. ellers god helse
Ingen over, ingen på siden
Lege: Knut Tuv SkrevetDenne legen er fantastisk, tar alltid meg og barna på alvor. Tar seg alltid tid til en prat, viser barna apparatene og legeutstyret, så barna mine er absolutt ikke redd når jeg sier de skal til legen. Ene barnet mitt vil faktisk heller til legen, enn til barnehagen :P
Hyggelig, enkel å prate med, alltid ett smil på lur og tar en på alvor :)