Logo for Maura Legesenter AS

Maura Legesenter AS

Logo for Maura Legesenter AS

Om

Velkommen til Maura Legesenter, et hyggelig legekontor midt i Nannestad. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen allmennmedisin, og vårt erfarne team av fire dyktige fastleger og tre imøtekommende helsesekretærer er klare til å hjelpe deg. Hos oss er god kommunikasjon en viktig del av pasientomsorgen, og vi legger stor vekt på å møte hver enkelt pasient med omsorg og forståelse.

Siste vurderinger av behandlere ved Maura Legesenter AS

Beste legen!

Lege: Maymunah Ghulam Skrevet

Hun er den Beste legen. Lytter godt til sine pasienter og gjør en veldig god jobb! Anbefaler denne legen på sterkeste

Trygg og lyttende

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

Aldri har jeg hatt en så god lege. Lytter, kommuniserer godt med et festende blikk og tar deg på alvor, uansett hva det måtte være👏🏼

Ole Marius tar tak i alt, ifht mange andre leger som svarer «det går bra» til alt, og sender deg hjem med enda mer bekymring.

Meget fornøyd med fastlegen

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

Fastlegen viser stor faglig kompetanse, tar seg tid til å lytte, og kommuniserer på en trygg og tydelig måte. Jeg opplever alltid å bli tatt på alvor og fulgt opp på en grundig og omsorgsfull måte. Det gir stor trygghet å ha en lege som er både profesjonell og medmenneskelig. Jeg setter stor pris på den hjelpen og oppfølgingen jeg får.

gi oss tid og høre problemer

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

Han tar tid til å hjelpe meg med helseproblemer jeg har, og hører til hva problemer jeg har. andre lege mest sannsynlig hjelper ikke mye, men Marius hjelper.

Beste legen jeg noen gang har hatt!!

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

Han er en trygg lege man føler man kan åpne seg opp til. Ingen spørsmål er for dumme og han lytter virkelig til pasientens problemer. Han tar tak i ting med en gang og er kjempe hyggelig og prate med!!