Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter
Bra lege
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetJeg kan varmt anbefale denne legen. Han er svært kompetent, grundig og tar seg alltid tid til å lytte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele konsultasjonen, og han forklarte alt på en rolig og forståelig måte.
Takk
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetJeg er 19 år og er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått. Etter lang tid med usikkerhet var det denne legen som fant årsaken til problemene mine. Endelig fikk jeg svar og en plan for videre behandling, noe som har betydd veldig mye for meg.
Han er grundig, dyktig og tar pasientene på alvor.
Anbefaler
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetVi anbefaler på det varmeste. Dr Dawid har en fantastisk tilnærming til barn – sønnen vår er veldig glad i ham og føler seg trygg og ivaretatt under hver konsultasjon.
Vi er pasienter hos ham og opplever alltid å bli møtt med omsorg, forståelse og høy profesjonalitet. Han tar seg god tid, lytter og får både barn og foreldre til å føle seg trygge. En lege med stort hjerte og ekte engasjement. Tusen takk for all hjelpen – vi kan anbefale ham på det sterkeste.
Utrolig profesjonell og dyktig
Lege: Svein Reidar Wiig SkrevetVennlig og imøtekommende, bestilte prøver og spurte meg mange spørsmål for å avklare hva situasjonen var . ++ god for de som kan bare engelsk også .
Dårlig
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetLite interessert i hva jeg sa. Følte han ikke tok meg på alvor. Satt å stirret på dataskjermen. Null øyekontakt
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?