Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter
Profesjonalitet...
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetRiktig diagnose av sykdommen, effektiv behandling ... Fullstendig profesjonalitet, jeg anbefaler legens tjenester på det sterkeste ...👍👍👍👍🙂🙂🙂🙂
En svært kompetent og profesjonell lege
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetVeldig dyktig lege – profesjonell, tålmodig og grundig. Forklarer alt på en rolig og forståelig måte og viser stor omsorg for pasientene. Anbefales på det sterkeste
Arrogant og usmakelig
Lege: Svein Reidar Wiig SkrevetHadde med sønnen min på ett år til hans første time. Svein Reidar kom inn med en usmakelig stor løssnus i overleppa. Noe av det første han spør meg om er om sønnen min er rødhåret, før han følger opp med. «Har du fått deg en ginger?». Svært ovenfra og ned holdning gjennom hele timen. Byttet fastlege i det jeg gikk ut døren.
Dårlig
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetManglende øyekontakt med legen – han sitter bare og stirrer på skjermen. Ingen empati eller forståelse for pasienten. Det har aldri vært mulig å komme inn til avtalt tid – ventetiden er alltid 20–50 minutter. Konsultasjonen er alltid veldig rask, rundt 5 minutter, noe som gjør at pasienten ikke føler seg ivaretatt.
Skuffende
Lege: Svein Reidar Wiig SkrevetSamtalen føltes ikke som et møte, men som en dør som allerede var lukket. Jeg har lenge kjent på et ønske om å bytte
Anbefales ikke
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?