Medicalis legesenter

Sundgata 12 6003 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter

Hyggelig lege, men…

Lege: Dawid Maciej Zamojcin Skrevet

En lege som ikke tar pasienten på alvor og ikke lytter. Hvis du har lyst til å få tilsendt de samme fakturaene du allerede har betalt, kan du bare melde deg hos denne legen. Selv etter at man har sendt inn bekreftelse på betaling og fått løfter om at fakturaen blir slettet, ender man opp med inkasso på nakken.

Beste fastlege!

Lege: André Karlsson Skrevet

Jeg har hatt mye dårlig erfaring med ulike helsepersonell inkludert fastlege, bortsett fra med Karlsson. Pratsom og vennlig, har hatt han som fastlege i ca 5 år og i min mening har han en slags forståelse og empati som gjør at man alltid føler seg hørt. Dersom jeg trenger henvisning til spesialist så gjør han dette lett, og han har kranglet med andre innenfor helsevesenet og til NAV for å gi meg den hjelpen jeg trenger. Han er klart veldig smart og forklarer alltid ting på en måte du forstår og jeg har aldri følt at jeg ikke kan spørre om noe, og selv om alle mennesker har dårlige dager har jeg alltid opplevd at han jobber hardt for å hjelpe. Kommer aldri frivillig til å bytte fastlege.

Kjempefin lege

Lege: Thor Olav Bjørhovde Temtemoen Skrevet

Dyktig og imøtekommende lege. Har alltid tid til deg og tar seg alltid ekstra tid om det trengs. Litt glemsk men alt det andre veier opp for det! Har glimt i øye og god humor. Beste fastlegen jeg har hatt i mitt lange liv.

So far so good

Lege: Dawid Maciej Zamojcin Skrevet

Har bare hatt en time med han men det er den mest positive opplevelsen jeg har hatt av en lege på mange år. Fikk meg til å føle at han brydde seg og at han hadde tid til å ta opp alt jeg trengte. Han er også handlingsdyktig. Gjør ikke ting så komplisert som så mange andre leger.

Lite behjelpelig

Lege: Svein Reidar Wiig Skrevet

Arrogant og lite behjelpelig. Han kalte meg rusmisbruker bare fordi jeg ruser meg. All rusbruk er ikke misbruk og slik nedlatende ordbruk hjelper ingen.

I tillegg: han hadde veldig dårlig ånde, vet ikke om det alltid er sånn eller om det var noe han hadde spist den dagen