Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter
Empatisk og grundig lege
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetEg er svært nøgd med fastlegen. Han er grundig, lyttar godt og tek seg tid til å forklare alt på ein roleg og forståeleg måte.
Eg føler meg trygg og godt ivaretatt kvar gong eg er til konsultasjon.
Anbefalast på det sterkaste!
Seriøs og lyttende fastlege.
Lege: André Karlsson SkrevetJeg har hatt Dr.Karlsson som fastlege i 8 år og jeg har bare positive ting å si om han. Han tar seg god tid og lytter til problemstillingene og gir grundige tilbakemeldinger. I tillegg tar han seg alltid tid til å slå av en prat noe som gjør meg tryggere når jeg går til legen. Jeg har ingenting negativt å bemerke og jeg håper å beholde han som fastlege i flere år fremover.
Beste fastlege
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetEn lege som alltid hjelper til når det trengs. Han er snill og vennlig, og snakker flere språk, noe som er en fordel.
Suverén fastlege
Lege: Svein Reidar Wiig SkrevetMin erfaring med dr. Wiig er utelukkende positive. Han er rask med å henvise til spesialisttjenesten når det er behov for videre oppfølging. Han er pålitelig når det gjelder å følge opp prøvesvar, og med meg har han ved to anledninger oppdaget alvorlig sykdom på et tidlig stadie, noe som gjorde at behandlingen kom tidlig i gang. Kan anbefales på det varmeste.
Hyggelig lege, men…
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetEn lege som ikke tar pasienten på alvor og ikke lytter. Hvis du har lyst til å få tilsendt de samme fakturaene du allerede har betalt, kan du bare melde deg hos denne legen. Selv etter at man har sendt inn bekreftelse på betaling og fått løfter om at fakturaen blir slettet, ender man opp med inkasso på nakken.