Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter
Hyggelig men glemmer oppgaver
Lege: Thor Olav Bjørhovde Temtemoen SkrevetByttet fastlege til Tomtemoen da min gamle lege byttet jobb. Jeg ringte og bestilte blodprøve ble bedt im å komme på en fredag over lunch tid mener jeg.da jeg kom ble jeg informertom at det er for sent å ta blidprøve, så ble bedt om å komme tilbake mandag over helgen. Kom på mandag men fikk igjenn ikke tatt blodprøve fordi Tomtemoen hadde glemt å informere de som skulle ta blodprøve, fikk ny time senere i uke, men da jeg kom hadde Tomtemoen igjenn glemt å unformere resepsjonen. Jeg fikk overtalt dem til å ta blodprøven og heller informere Tomtemoen at den skal sendes til labratoret på sykehuset. Senere bestilte jeg time for å få henvisning til Nevrolog på sykehuset med forespørsel av operasjon pga av sterke vedvarene nervesmerter. Fikk time hos Tomtemoen og forklarte grundig mine symtomer ig mulug diagnose.Hyggelug lege rolug og vennlig, han sulle sende henvisning til Nevrolog, Jeg ventet nesten en mnd og hørte ingenting fra Nevrolog, så jeg ringte legekintoret, da min nervesmerte har økt ig jeg har ennå ikke hørt noe fra sykehuset.Lefekontoret kznne bekrefte at Tomtemoen hadde glemt å levere henvisnibgen til Nevrolig, men de skulle minne han på det. Etter noen dager ringte jeg legekontoret og spurte om Tomtemoen hadde sent henvisning etter min purring, men det hadde han ikke, tross påminnelse fra resepsjonen .de skulle minne han på det igjenn så jeg ventet flere dager og ringte resepsjonen og de kunne fortelle at tross ny påminnekse var ingenting gjordt fra fastlegen, jeg har nå ventet igjenn og vet ikke om henvisningen er sendt sykehuset, i mellomtiden har jeg store smerter og ser ikje ut til noe handling fra Tomtemoen.Detre får på heksa løs og ser ingen annen utvei enn å bytte fastlege igjenn desverre.
"Trygg havn"
Lege: André Karlsson SkrevetHan har vært fastlegen min i snart 10 år.
Han har alltid sett meg som en person, og ikke behandlet meg "som en statistikk".
Jeg har en veldig kompleks sammensetning av ulike diagnoser, som er alt annet enn enkle å forholde seg til – både for meg som pasient og for ham som lege. Likevel tenker han alltid utenfor boksen, og prøver alltid å finne en måte å hjelpe meg på.
Han kan ha dårlige dager han også (som alle mennesker – leger er faktisk vanlige mennesker de også), og kan virke litt stresset og "vimsete" en sjelden gang. Men det går aldri utover pasientsikkerheten.
Jeg har hatt ekstremt mange dårlige erfaringer med ulike helsepersonell etter at jeg ble syk, men jeg er 100 % trygg på ham.
Han tråkker aldri over mine grenser, og gjør alltid sitt beste for at jeg skal bli hørt. Han lytter til mine meninger når vi snakker om medikamenter eller annen behandling.
Han er veldig fagsterk, og jeg setter stor pris på ham som lege.
Positiv
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetSkulle ønske at legen hadde meir tid til pasienten og høre bedre på pasienten. Han har mange gode løysinger og kan bli utrolig hjelpsom (lett å se at han har stor kunnskap og kompetanse som lege), samtidig føler at noke leger press på han for at han ikkje gjer jobben sin bra nok. Opplevde flere ganger mangel på henvisning til sykehus eller andre relaterte prøver eller svar fra prøver, det er meget dårlig og får meg til å føle at eg må bytte fastlegen for å få bedre og fortere helse hjelp.
Uforsvarlig helsehjelp
Lege: Thor Olav Bjørhovde Temtemoen SkrevetFørste gangen jeg var hos han glemte de å sende inn blodprøven jeg tok. Andre gangen glemte han å sende inn henvisning. For øvrig lange ventetider.
Dårlig
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetPrøver å få pasienten ut så fort som mulig. I tillegg veldig lang ventetid. Burde begynne å høre litt på pasienten isteden for å sende dem ut med en gang for å tjene penger.