Medicalis legesenter

Sundgata 12 6003 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter

Direkte, ærlig og trygg

Lege: André Karlsson Skrevet

Dette er den beste legen jeg har hatt. Han viser forståelse, er nysgjerrig, og betrygger pasienten sin. Er gjennomgående hyggelig og blid, og virker til at han ønsker det beste for sine pasienter.

Han er grundig og svarer på de spørsmålene han får, både faglig og ikke minst har han en personlig forståelse og meninger - noe jeg mener man må ha en balanse av!

Da jeg ble ganske syk høsten 2019, tok han meg på alvor og sykmeldte meg til tross for at jeg nektet på jeg trengte det (noe jeg åpenbart egentlig trengte!). Jeg fikk komme inn til time hver uke denne perioden for å sikre at prøvene var ok, og at formen gikk i riktig retning. Han ringte meg ang.prøver og prøvesvar, og generelt råd til hvordan jeg skulle håndtere sykeperioden.

Han har det travelt, men gjør så godt han kan, så tenker det er viktig å vise medmenneskelighet for leger også. De møter mange mennesker hver dag, blir slitne av jobb de også, og vil i de aller fleste tilfeller at du skal føle deg ivaretatt.

De episoder som evt har vært negative med Karlsson, har bare vært bagateller og evt misforståelser - som kunne vært bedre kommunisert fra begge parter. Men jeg velger et nyansert blikk på det, og setter meg inn i hans situasjon også. Er man ærlig og frempå, slapper av og stoler på Karlsson, vil man få det man trenger fra denne legen.

Søkende og med god tid til pasienten.

Lege: André Karlsson Skrevet

Søkende og med god tid til pasienten, som denne gangen var meg. Fikk flott oppfølging og videresendt til nødvendige tester. Ikke mye og klage på her. Sykepleieren som tok blodprøve var veldig flink.

God Lege

Lege: Thor Olav Bjørhovde Temtemoen Skrevet

Thor er en veldig god og empatisk lege som bryr seg om sine pasienter. Er den beste legen jeg har hatt. Gir 4 stjerner på grunn av at legekontoret er kanskje det værste legekontoret jeg har vert borti. Har opplevd flere ganger at de som sitter i skranken virker irritert og småfrekk om man har et spørsmål å spørre om. Å ringe inn har jeg slutta med da det tar en evighet før de tar telefonen. Man må som regel alltid vente da timene til temtemoen ofte er forsinket. Om det er legekontoret sin feil, vet jeg ikke, Men Thor Olav er vertfall en meget god lege, så jeg vil ikke bytte, men anbefaler heller ingen dette legekontoret.

Glemsk og distre

Lege: André Karlsson Skrevet

Han husker ikke hvorfor han ga meg medisiner, spør hvorfor fikk du de tablettene? Distre og glemsk, tar telefonsamtaler fra kona i min legetime. Fyker ut og inn av kontoret under min tid. Sier jeg skal komme på kontroll og når jeg kommer så spør han hva jeg vil i dag? Du ser så godt ut sier han når jeg så vidt kan gå :( Endelig fått annen lege, dette har vert et mareritt i 2 år!

Profesjonell og dyktig

Lege: Svein Reidar Wiig Skrevet

Dette er en lege som lytter til dine plager og undersøker skikkelig. Man merker at han er dyktig og kan faget sitt. Han er lett å prate med og er veldig rettferdig. Jeg føler meg hørt når jeg drar til han, men han vil også fortelle deg sannheten. Ikke noe tull med denne mannen!