Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kopervik Legesenter SA
Utgår forventninger, Helhetlig, allsidig, og utrolig kunnskapsrik
Lege: Therese Tveit Skaug SkrevetJeg har en fastlege som er både lyttende, kunnskapsrik og nysgjerrig. Hun gir klare og gode medisinske forklaringer rett ut fra hukommelsen sin uten å måtte slå opp, og møter meg som pasient der jeg er. I tillegg til tradisjonell "skole-medisin" har hun bred kompetanse innen kosthold og ernæring, og er åpen for alternative forståelsesmodeller og tilnærminger for å gjenvinne og bevare helse.
Hvis man som pasient f.eks er skeptisk til medisiner og ønsker å forsøke livsstilsendringer, endre på ernæring eller helt andre tilnærminger så er hun åpen for det og ikke-dømmende som person. "Grønn"-resept-vennlig fastlege, og jeg har en sterk mistanke om at dette er den beste fastlegen i kommunen ilys av at denne fastlegen har flest på sin venteliste.
Trygg, god og kunnskapsrik
Lege: Tor Kristian Gaard SkrevetHar vært vår fastlege siden vi kom til Kopervik og fått veldig god hjelp. Både barn og voksne er godt hjulpet
Dr Tor Kristian Gaard
Lege: Tor Kristian Gaard SkrevetVeldig negativ hvis du sender melding på Helse Norge
Liker ikke å høre at pasienter har
Andre Meninger en han🥴
Må sitte vente lenge på å komme inn til time,går som regel en time å mer før du kommer inn til han
Jeg anbefale Bytt lege trist at han er så Arrogant🥺
Så fornøyd med legen min!
Lege: Therese Tveit Skaug SkrevetAlltid vært fornøyd her på kopervik legesenter, og er utrolig glad for at Therese Tveit Skaug er legen min. Hun er veldig flink og kunnskapsrik og har alltid gode råd som funker. Blir både sett og hørt. Føler meg trygg med en sånn tilstedeværende lege. Håper du skal være her i mange, mange år fremover.
Tommel opp!👍🏻
Kunnskapsrik
Lege: Therese Tveit Skaug SkrevetDyktig, kunnskapsrik, menneskekjenner som ser pasientene!
Får time kjapt.
God kommunikasjon.
«Kjenner» pasienthistorien!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?