Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skeiane Legesenter
Dyktig lege.
Lege: Kjetil Meling Hetta SkrevetDr. Hetta syns jeg er veldig dyktig og god til å lytte, tar seg god tid og undersøker deg grundig.
er han usikker,så spør han andre, og er ikke redd for å be om hjelp.
Eneste minuset er at man må vente, gjerne opptil en time enkelte ganger.
Men utenom det, så er vi kjempefornøyd.
Flink lege som bryr seg.
Lege: Kjetil Meling Hetta SkrevetJeg er av den friske typen som skjelden har bruk for lege. Byttet lege fra Kjosavik til Hetta for noen år siden, begge er å på samme legesenter. Kan absolutt anbefale Kjetil Meling Hetta. Han virker faglig dyktig og er virkelig interessert i at du skal ha det bra.
Den beste!
Lege: Cathrine Cecilie Oldeide SkrevetHer blir jeg tatt på alvor og her får jeg hjelp. Veldig bra!
Dyktig lege
Lege: Cathrine Cecilie Oldeide SkrevetHar hatt god erfaring alle de gangene jeg har vært hos henne. Hun er faglig flink til å forstå problemet og forklare hva som bør gjøres. Kommuniserer på en effektiv og god måte. Har spesielt lagt merke til de gangene da barna har vært syke og hatt behov for spesialist hjelp. Da har hun vist god evne til å få ting til å skje, gitt henvisning, skrive brev og fulgt opp spesialistene slik at vi fikk den hjelpen vi trengte. Et lite minus er noe lang ventetid. Men alt i alt, det er slike leger vi ønsker her i Norge. Bra jobba!