Endre Solvi
Endre Solvi er en meget god lege. Han er oppriktig interessert i sine pasienter, tar seg tid og følger opp det han sier. En pliktoppfyllende og tillitvekkende kar. Han er heller ikke av typen leger som skriver ut medikamenter i hytt og pine eller sykemelder folk uten reell grunn. Leger med reell integritet kan vi aldri få nok av. Vil for øvrig også fremheve hele Rosenlund legesenter. Meget hyggelig personale med god service. Eneste negative må være litt ventetid av og til, men dette er også en konsekvens av at man tar seg tid til den enkelte pasient.
Han har alltid tid, og er kjempe flink innen sitt fag.
Lytter og gjør det han kan for sine pasienter.
Kan anbefale denne legen på det sterkeste. Har bare god erfaring med ham. Tar seg god tid uansett om han allerede er forsinket. Setter stor pris på denne legen. Kommer ikke til å skifte fastlege.
han har alltid tid til meg. Lytte og gir hjelpende råd i tunge stunder. en fabelaktig lege. bedre finnes ei.
blir alltid høflig mottatt-hører på hvorfor jeg er der-stiller riktig diagnose-dersom han er usikker henviser til spesialist-setter opp ny time til neste besøk-undersøker om jeg evenyuelt mangler resepter på de få medisinene jeg benytter