Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rosenlund Legesenter
Tilbakemelding Hanna
Lege: Hanna Showatatek SkrevetVil bare si tusen takk for god hjelp fra Hanna. Hun er lydhør. Hører på store og små problemer, tuse takk for god hjelp
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Godt ivaretatt
Lege: Ebba Sofia Birgitta Nilsson SkrevetEr så glad for at Ebba er min fastlege. Hun lytter og tar seg tid til meg. Finner alltid gode løsninger.
Den beste fastlegen i byen
Lege: Ann Margret Apold-Aasen SkrevetJeg er så heldig som har henne som fastlege. Hun er trygg, oppmerksom, interessert- uansett problemstilling du kommer med. Hun lytter og tar seg god tid. Alle burde hatt en lege som henne. Det har vært et savn nå som hun har hatt permisjon.
Fantastisk lege
Lege: Endre Solvi SkrevetEndre er en kunnskapsrik, omsorgsfull og dyktig lege, som tar seg tid til å lytte til pasienten, og tar ønsker og bekymringer på alvor.
Gir gode svar og forklaringer på det en måtte lure på, enten det er enkelthendelser eller sykdom som følges opp over tid.
Flink til å følge opp og henvise videre ved behov.
Kan absolutt anbefales som fastlege!
Empatisk og engasjert
Lege: Hanna Showatatek SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt! Hanna er svært empatisk. Har alltid følt meg trygg og godt ivaretatt hos henne. Hun tar problemene mine på alvor. Anbefales på det varmeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?