Karianne Stave
Jeg opplever legen som kald og lite imøtekommende. Smilet virker påtatt, og selv om hun tilsynelatende hører på deg, virker det alltid som om hun har dårlig tid.
Du blir ofte ropt inn 15 minutter eller mer etter avtalt tid. Dersom forsinkelsen blir på én eller to timer, får du verken informasjon eller en beklagelse – du blir bare sittende og vente.
Når du ber om henvisning til røntgen, CT eller andre undersøkelser og tjenester, får du stort sett det samme avvisende svaret. Jeg savner forståelse, respekt og medmenneskelighet. Det virker nesten som om hun er på tvangsarbeid og ikke ønsker å være der.
Etter mange år som pasient har jeg nå fått nok av denne arrogante behandlingen. Jeg har derfor bestemt meg for å bytte både lege og legekontor. Heldigvis finnes det mange andre leger her i landet.
Tar hver henvendelse alvorlig. Meget samvittighetsfull. Meget pliktoppfyllende. Tar alle henvendelser seriøst.
Takk til Karianne for den fine og flotte måten hun tar i mot meg på kontoret sitt. Uansett hva det er så er hun meget grundig og jeg har de beste erfaringer og kan anbefale henne på det varmeste
-Føler legen min overser mine problemer og meg som person. Hun kommer alltid med ¨løsninger¨ som kan fort tolkes det å ta seg sammen, noe en sårbar pasient kanskje ikke har behov for å høre.
Har da dermed valgt å bytte lege.
Blir alltid tatt på alvor, henviser videre med en gang det er behov. Veldig flink med barn. Skaper tillit og trygghet både hos barn og voksne.