Arrjun Ragavan

Bentsebro legesenter
Mann, 40 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2010)

Ledige plasser

0 av 1700
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

28 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bentsebro legesenter
Sandakerveien 78 0484 Oslo
Vis kart
Arrjun Ragavan er en av 574 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(44)
44 vurderinger
Tilgjengelighet
(31)
31 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(35)
35 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Arrjun Ragavan

Kompetent, transparent og imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til Ragavan etter å ha opplevd språkbarriere hos min tidligere fastlege, og har vært svært takknemlig for oppfølgingen Ragavan har stått for. Han er faglig kompetent, har god oversikt, men innehar samtidig den nødvendige ydmykheten som etter min mening er helt nødvendig i jobben som fastlege (det er umulig å kunne alt om alt, men som fastlege skal man kunne mye om de mest sentrale problemstillingene, samt ha en grunnleggende oversikt i kraft av å være generalist og inneha en sorteringsfunksjon/være en form for portvokter for spesialisthelsetjenesten). Ragavan har selv jobbet 2. linjen, noe man drar nytte av som pasient - både hva gjelder inngående systemforståelse, men også når det kommer til kunnskap.

En kjernekomponent i en behandlingsoppfølging er alliansen, som igjen består av relasjonen mellom pasienten og behandler, samt en felles enighet om oppgaver og ikke minst mål for behandlingen. Her ligger Ragavan's klare styrke også, noe som kommer alle hans pasienter til gode. God behandling springer ut av et godt samarbeide.

Vi har barna også hos ham, de har imidlertid ikke hatt gleden av å treffe ham enda. Men med sitt milde vesen og gode inntoning, kan jeg ikke se for meg annet enn at han også er dyktig med de små (har har barn selv).

Merker meg at en del savner å bli tatt inn til time på tiden. Det er forståelig. Men jeg vil faktisk snu på det, og hevde at det er et kvalitetstegn. For meg betyr det at han tar seg tid til hver enkelt, ikke gjør venstrehåndsarbeid, og til enhver tid prioriterer hva som haster (ja, fastleger håndterer daglig ø-hjelpsproblemstillinger, og disse skal og må håndteres riktig). Et tips her er om du har mulighet til det; bestill timen kl. 08:10 - da kommer du inn kl. 08:10.

Jeg vil med dette gi Ragavan mine varmeste anbefalinger. Takket være ham er jeg tilbake i 100% jobb, etter et langt og krevende fravær.

Hyggelig og flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er veldig fornøyd med Arrjun som fastlege! Empatisk, tar seg nødvendig tid og inngir tillit i forhold til det medisinske!

Svært dyktig.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ragavan er omsorgsfull, dyktig og viser omsorg. Han er lydhør og jeg at føler jeg blir tatt svært godt vare på.

Empatisk og faglig dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Arrjun har ALLTID tatt meg veldig seriøst på alle ting jeg har tatt opp under legetimer og jeg føler meg sett og respektert, noe som er ekstremt viktig for meg da jeg har hatt dårlige erfaringer med tidligere fastleger på disse områdene. Han er faglig kompetent og veldig empatisk. Føler meg utrolig heldig som har han som fastlege!

Veldig dyktig og imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Arrjun er veldig flink og profesjonell, tar seg tid til å lese gjennom journalen og er generelt en hyggelig fyr. Han har vært ærlig på det han ikke kan/har gjort før, men jeg har alltid følt meg ivaretatt. Har forklarer også hva som skjer ol. Han er også veldig grundig, selv en "enkel" attest gjorde han til punkt og prikke. Hadde aldri byttet fra ham om det ikke hadde vært for flytting.