Anders Grøndahl
Tilleggskompetanse
Jeg var uheldig og fikk time hos denne fastlegen da min egen hadde sommerferie. Fremsto uten kompetanse utover det grunnleggende, muligens grunnet manglende erfaring eller usikkerhet i møte med situasjoner som krever særskilt forståelse for arbeidsforhold i luftfarten. Opplevelsen var svært negativ –
legen fremsto lite imøtekommende, avvisende/virket arrogant og uten vilje til å lytte til mine forklaringer, til tross for at jeg informerte om arbeidsrestriksjoner fastsatt av min flylege. Han nektet å skrive sykemelding og foreslo i stedet at jeg oppsøkte legevakten, noe som skapte unødig stress og ubehag.
Jeg endte opp med å dra tilbake til flylegen, som reagerte sterkt på behandlingen jeg hadde fått. Etter anbefaling fra flylegen oppga jeg navnet hans videre. Opplevelsen ga meg et svært dårlig inntrykk, og gjorde det litt ubehagelig å være på legekontoret i ettertid. Anbefales ikke dersom du ønsker å bli møtt med respekt og forståelse.
Kan ikke annet enn å skryte av Anders. Empatisk og flink. Føles trygt. Og ikke minst, veldig god på å følge opp. Svært effektiv.
Anders er en spesielt dyktig lege med lang erfaring.
Han ser løsninger på det meste, er god til å lytte og kommer raskt opp med medisinske råd som kan hjelpe.
Svært empatisk, hyggelig og kunnskapsrik lege. Alltid behjelpelig, tar seg god tid og husker tidligere sykdomshistorie. Kan anbefales på det varmeste.
Hadde han fast lege tidligere.Jeg opplevde han som nedlatende,sur, uengasjert, ikke faglig dyktig.
Dårlig servise på lege kontorets ekspedisjon.