Antonia Selvamagal Karper
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Har hatt henne som fastlege i mange år. Det har ikke vært noe problem før nå. Føler at hun ikke lytter til meg når jeg legger frem problemet. Har ingen forståelse for andre behandlingsmetoder enn det hun selv synes er bra. Har brukt samme medisin i 5 år ønsker å trappe ned, men får ikke gehør for dette.
Hun bør lytte til pasienten å være åpen for annen behandling og medisinering.
En grundig og dyktig lege som alltid har tatt mine spørsmål og plager med største alvor. Alltid vært kjempefornøyd med undersøkelser og oppfølging
Når jeg var i kontakt med henne så opplevde jeg at hun var lite imøtekommende og virket uinteressert.
Stresset med å bli ferdig med meg.
Anbefales ikke.
Går grundig inn i alt jeg har tatt opp, og tar seg god tid. Har lav terskel for å henvende videre til spesialist. Hun er ingen medisinpusher, men tester ut lavest mulig doser og minst aggressive medikament. Noe jeg har sans for.
Jeg har hatt Antonia Selvamagal Karper som fastlege i mange år,og føler meg svært godt ivaretatt.
Jeg opplever å bli tatt på alvor,og har gode samtaler med Karper som er lyttende og forståelsefull.Hun er faglig dyktig på alle områder.