Miron Kucinar
De har ingen respekt for tiden til sine pasienter. Du må regne med å vente minst 1 time etter avtalt tid for å få snakket med legen. Og når du får endelig kommet inn til legen så er han lite effektiv så du må bestille en ny time for å fullføre det som skulle blitt gjort på ti minutter. Hvis du har noe form for selvrespekt så ser du langt bort fra denne fastlegen.
Har hatt miron i flere år etter at min gamle fastlege ble syk å måtte gi seg. Jeg har slitt med sterke smerter i kroppen i mange år der min nevrolog å lege ga meg smertestillende. 3x for dagen, Miron satte meg ned på smertestillende. Uansett hva jeg sa,så lyttet han ikke til noe. Han sitter å skriver å hysjer, han lytter ikke til sine passienter. Denne legen anbefales ikke.
Fullfører ikke avtaler man gjør på timen. Må bruke flere legetimer på å få signert dokumenter i forbindelse med studier. Snakker nedlatende til pasient.
Har også hatt problemer med at han ikke sender resepten til apotek. Har måtte vente flere uker, og med gjentatte purringer for å få ønsket resept
Miron er helt ok, men ventetidene her er helt grusomt lange. Bestilte først time for en mandags formiddag, for at den så skulle bli utsatt til 18:45 på kvelden. Han var visst ute på tur. Så ble den utsatt til en onsdag. På legesenteret går det også ekstremt tregt. Ser han bruker opp mot 10 minutt mellom pasienttimer for å lage seg en kopp med kaffe og for å gå på do. Nå er jeg ingen fagperson, men har aldri erfart noen andre plasser at det går tregere enn dial-up internett altså
Konsulterte Miron for ca 5 år siden med et familiemedlem, da vi hadde mistanke om demens hos vedkommende. Ble først kontant avvist med at pasienten var for ung til å ha denne diagnosen. Alderen var da 65 år. Mange vet at demens og Alzheimer kan oppstå allerede i 50-års alder.
Vi var ikke fornøyd med Miron sin vurdering, og skrev det til ham. Først da gikk han med på å henvise pasienten til Haraldsplass, hvor han fikk diagnosen Alzheimer.
En ting er at en lege kan være usikker og ta feil, men det er noe ganske annet å kontant avvise muligheten for demens hos en pasient som er 65 år gammel.