Jostein Klungsøyr Woje

Andøya Legesenter
Mann, 36 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2010

Ledige plasser

0 av 900
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

72 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Andøya Legesenter
Voie 1 4623 Kristiansand S
Vis kart
Jostein Klungsøyr Woje er en av 85 fastleger i Kristiansand

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(13)
13 vurderinger
Tilgjengelighet
(11)
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(10)
10 vurderinger
Service
(9)
9 vurderinger

Siste vurderinger av Jostein Klungsøyr Woje

Flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har god øyekontakt, flink å se pasienten. Flink å forklare masse og i en rolig tempo, har tid, viser ingen tydelig på stress på at man må skyndte seg ut av timen. Flink til å kontakte og henvise til andre på kort tid og får kort varsel til å komme til time hvis det er noe man er bekymret for og trenger oppklaring i noe!

Minus: dersom fastlege er borte eller har fri, blir du henvist til andre fastleger på huset, dette gjør at man risikere å måtte fortelle om igjen! Bare til å være obs på det!

Over all forventning!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Den beste fastlegen jeg har hatt, utvilsomt. Hele min familie har byttet over og er like fornøyd.
Jeg føler mange leger er mer opptatt av av tittelen sin fremfor å hjelpe andre mennesker. J. Woje er definitivt ikke en av de. Flink, ydmyk, tydelig, fair, empatisk og genuint interessert i pasienten. Takknemlig for å ha han som fastlege.

Tar seg god tid, men....

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

hyggelig lege som tar seg god tid ved time og lytter/spørr, men ikke like god på å huske nevnte plager eller se en sammenheng over tid! Han kunne også ha satt seg noe mer inn i pasientens tidligere journal. Og drøyer i det lengste lag med videre henvisninger! Har mindre kjennskap til nav systemer!
Ellers er han nøye, pliktoppfyllende og flink lege! spes. god med barn!

Fantastisk lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I mitt 32 år korte liv har jeg hatt mange leger, men Jostein er uten tvil den dyktigste legen jeg har møtt! Er så utrolig fornøyd og takknemlig for den hjelpen jeg har fått av han! Empatisk, medmenneskelig, oppdatert og fornuftig lege! Føler alltid at han har god tid og at han lytter på det jeg har å si. Føler at jeg blir tatt på alvor og får alltid gode råd. God forståelse for psykiske lidelser. Resten av personalet er også fantastiske. Har bare godt å si om Jostein og Andøya legesenter! Anbefales på det varmeste.

Fantastisk dyktig lege for hele familien

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vi har mange barn og da følger mye sykdom. Vår flinke fastlege gir oss fantastisk oppfølging av alle barna (14,14,10, 1, 2 mnd), samt nøye oppfølging i svangerskap. Denne vinteren har barna vært mye syke i forbindelse med barnehagestart, og vi har måttet besøke legen vår flere ganger. Da har Jostein vært veldig flink til å forklare og betrygge, og har gitt mange gode råd. Vi har fått time veldig raskt. Han oppleves som svært erfaren, faglig dyktig og empatisk med tid til å lytte, følge opp og med en opptimistisk holdning. Det er flott med leger som helt åpenbart brenner for yrket sitt. Vi anbefaler sterkt denne fastlegen, ikke minst for småbarnsfamilie.