Liv Bertheussen Tangløkken Hagen
- Allmennmedisin
- Samfunnsmedisin
En lege som lytter og som virkelig bryr seg, som følger deg opp selv utenom kontorets tid.. En lege som forholder seg til regelverket, og er seriøs, hun tør også og kalle en spade for en spade og gi deg det lille sparket bak selv om det der og da kan føles ubehagelig. Hun er også kommuneoverlege, og gjøre en strålende jobb for kommunen vår. En dame med bein i nesa, og hjerte av gull.
En utelukkende god opplevelse. Var på besøk med seks år gml datter. Blodprøver tatt, fikk nyttige, kunnskapsbaserte råd, informativ brosjyre om vanligste sykd, og svært barnevennlig mottakelse.
Svakt engasjement for pasienten. Lite prøvetaking og spesialisthenvisning.Hele familien, dvs. tenåringsbarn har samme opplevelse.
Flott lege ! Er veldig fornøyd med fastlegen min . Hun tar ting på alvor og følger veldig godt opp . Alltid omtenksom og ikke minst veldig sympatisk . Anbefales 👍.
Virker mer opptatt av hvor lang utdannelse og praksis hun har, enn å se at det faktisk finnes mye kunnskap hun ikke innehar. Litt mer ydmykhet i forhold til andres kompetanse hadde vært fint.
Har tilslutt fått gjennom noen av våre behov, men det satt langt inne...