Dag Otto Kleppe

Vålerenga Helsesenter
Mann, 32 år

Autorisert

2012

Ledige plasser

353 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Vålerenga Helsesenter
Østerdalsgata 1 A-B 0658 Oslo
Vis kart
Dag Otto Kleppe er en av 530 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
22 vurderinger
Tilgjengelighet
19 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
18 vurderinger
Service
18 vurderinger

Siste vurderinger av Dag Otto Kleppe

Helt ålreit lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Kleppe som fastlege i omtrent to år, og har vært hos ham ganske ofte på grunn av rimelig dårlig helse og psykiske plager. Det går vanligvis ganske fort å få en time hos ham, han er imøtekommende og relativt punktlig. Han kan virke noe nervøs, han ser ut til å unngå øyekontakt, men jeg føler jeg har fått tilstrekkelig behandling og oppfølging hver gang jeg har vært der, selv om oppfølging av og til kan være litt langsom.
På et tidspunkt hadde jeg problemer med hjertebank og vondt i brystet som kom på uventede tidspunkt, dette bekymret meg veldig. Kleppe mente det høyst sannsynlig ikke var noe å bekymre seg over, men ba meg møte opp neste gang jeg opplevde det for en EKG. Det gjorde jeg og ble godt behandlet og undersøkt, selv om det var like ved stengetid.
De ansatte i resepsjonen kan til tider være litt bryske og virker ikke alltid som de vil ha deg der, men jeg har aldri opplevd noen dårlig behandling av dem. Det hender man må vente litt lenge på å ta blodprøver eller lignende.

Umulig å få kontakt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dag Otto er en flink lege som ofte skjønner raskt hva jeg mener. Men det hjelper ikke når dama i resepsjonen er umulig å få tak i.
Jeg leste at telefontiden for hastetime var 08:30, og da jeg ringte var det ingen som svarte. Jeg ble nødt til å ringe tilbake hvert femte minutt frem til klokka 09:00 før de til slutt svarte telefonen, men da fikk jeg beskjed om at det var fullt, og at det var ledig time på fredag (ringte på en onsdag). Da jeg sa at jeg ikke klarte å gå og det var akutt fikk jeg beskjed om å ringe legevakta. Det virker i tillegg som om hun i resepsjonen prøver aktivt å skremme vekk potensielle pasienter for å spare seg for arbeid.

Stresset og kryptisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kleppe er en hyggelig fyr, men det virker som han lett blir stresset. Han har alltid dårlig tid, og vil gjerne bli fort ferdig med timen. På spørsmål om regelverk rundt medisiner o.l. ønsker han sjelden å svare. Det aktuelle legekontoret er utilgjengelig, dårlige på oppfølgning og lite serviceinnstilte. Anbefales ikke.

Hyggelig, men svikter på oppfølgning

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dag Otto Kleppestøl er hyggelig, men svinger mellom å virke usikker til å plutselig virke å ha stålkontroll på sine uttalelser/undersøkelser.
Jeg heller mot å tro han er en flink lege, men klarer aldri å bli helt klok på han. Samt at jeg syntes legekontoret svikter helt på oppfølgning.

På første konsultasjon tok han seg veldig god tid, mens han vært raskere de to andre gangene jeg har vært der.
Har tatt to prøver ved to forskjellige anledninger (en blodprøve for å sjekke for allergi og en MR for en vond skulder) uten å få tilbakemelding på noen av dem.
- Noen uker etter blodprøven ringte jeg inn og fikk beskjed fra om at det ikke var noe utslag for alleregi.
- Etter MR har jeg heller ikke hørt noe (jeg vet at røngtenklinikken har sendt MR-resulatet til legen 3 dager tidligere) så jeg ringte inn for å høre om når jeg kan forvente en tilbakemelding og får følgende svar:
"legen ringer om det er noe å meddele, men om han ikke finner noe så får du ingen beskjed".
Når jeg utrykke at jeg syntes dette er rart svarer den i andre enden:
"det er veldig mange som tar prøver her så legen har jo ikke jo ikke mulighet til å følge opp alle".

Om dette er en vanlig måte å følge opp på (eller ikke følge opp) bør jo legen gi beskjed om at man ikke hører noe om prøvene ikke viser noe feil samt evt hvor lang tid det pleier å ta.
- når jeg ikke fikk noen slik beskjed går jeg jo i uvisshet når jeg ikke hører noe.

NB: Dagen jeg ringte var en fredag. Jeg fikk høre at legen var opptatt den dagen, men at det skulle legges igjen beskjed om at jeg ønsket at legen ringte på mandag.
Det er nå 8 dager siden jeg ringte og har enda ikke hørt noe OG skuldra er såpas vond at jeg ikke klarer å ligge på venstre sidn når jeg sover.

Jeg heller nå mot å bytte fastlege da jeg ikke er helt komfortabel med å ha en lege (og et legekontor) jeg ikke har helt tillit til.

Hyggelig og dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært 4 ganger hos Dag Otto Kleppe og er veldig god fornøyd. Har fått god hjelp til problemene mine. Han virker veldig nøye og gir meg god informasjon om alt han gjør. Han er en hyggelig lege og trives veldig godt!