Diako Hamedi

Bjørnsletta Legesenter
Mann, 44 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2009)

Ledige plasser

128 av 1500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Diako Hamedi er en av 567 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(38)
38 vurderinger
Tilgjengelighet
(30)
30 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(31)
31 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Diako Hamedi

Great service and diagnosis

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Great and friendly doctor with good diagnosis and advices
Good services
Very statisfied with the services

"Nå skal vi være ærlige her!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da min meget dyktige lege og herlige menneske gjennom 20 år gikk av med pensjon ble praksisen hans overtatt av Diako Hamedi. Samtidig ble min datter gravid og hun ønsket en lege hun kjente til. Jeg viste henne hvordan hun skulle bytte lege på nettet og brukte meg selv som eksempel. Men jeg trykket dessverre en gang for mye, og sendte så inn et legebytte på meg selv. Umiddelbart ringte jeg dette kontoret der vi bytter fastleger. En dame der sa at dette skulle hun ordne opp i og jeg skulle ikke tenke mer på det, noe jeg da heller ikke gjorde - inntil jeg skulle til time igjen hos Hamedi. Jeg kom inn på hans kontor. Der satt Hamedi og en kvinnelig legestudent.
-"Nå skal vi være ærlige her", sa Hamedi ordrett. Ja, skal vi ikke det, tenkte jeg idet jeg så på Hamedi.
-"Har du byttet meg ut som fastlege", spurte han, fortsatt med myndig stemme og en ovenfraogned-holdning.
-"Nei, jeg har da ikke det", sa jeg. Jeg ble både forbauset og perpleks. Jeg ble flau, men da faktisk på Hamedis vegne. Jeg var målløs. Jeg ble rett og slett vippet av pinnen. Det er ikke slik en lege skal opptre ovenfor en pasient. Og skulle det være noe legen ikke liker, så må det da gå an å ta det opp på en respektfull måte.Og så må det da kunne gå an å ta opp slike forhold uten folk til stede. Legetimen ble for meg ødelagt og jeg dro hjem.

Ved neste time var jeg forberedt og forklarte det hele på en rolig måte, men hele mannens holdning tilsa at her skulle ikke jeg komme tilbake.

Dette var en av flere episoder med Hamedi. Hamedi vet hvem jeg er. Tar han kontakt, så skal han få vite mer om mitt syn på hans forhold til meg som pasient og om seg selv som lege. Det var selvfølgelig ikke første gang vi traff hverandre.

Men Hamedi skal ha for sin opptreden etter den første gang vi traff hverandre; han ba om unnskyldning.

Mer har jeg ikke å si om Hamedi her på nettet. Ja, jeg byttet ham ut.

Utålmodig og ikke imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg drar sjelden til legen, og fikk i fjor Diako Hamedi som fastlege da min forrige lege gjennom 15 år ble pensjonert. Jeg har møtt Dr Hamedi to ganger, og sitter igjen med svært dårlig erfaring. Hamedi er muligens en dyktig lege, men han har absolutt ikke tid til pasientene sine.

Jeg hadde bestilt time god tid i forveien, men ble møtt av en mann som var svært utålmodig og uinteressert i hva som plaget meg. Han virket irritert for at jeg ønsket ta opp flere ting. Han hadde også en legestudent i rommet som jeg måtte snakke til mens han gikk ut av rommet totalt uinteressert i meg som pasient.

En stor kontrast til min forrige fastlege på Bjørnsletta Legesenter, og jeg sitter igjen med en dårlig følelse etter legetimen.

Bryr seg og tar grep med engang

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig positiv første inntrykk. Nettopp byttet fastlege og er veldig glad for valget. Han viser interesse og er veldig hyggelig. Anbefales.

Kunnskapsrike og veldig hyggelig. Han bryr seg om sine pasienter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har fått ett veldig godt inntrykk av Dr. Diako Hamedi. Det var spennende å gå fra min gamle fastlege gjennom mange år til en ikke etnisk norsk lege, men jeg tenkte at jeg fikk gi mannen en sjanse og det har jeg ikke angret på.
Dr. Hamedi er en veldig hyggelig og kunnskapsrik lege. Jeg er veldig fornøyd.