Eldbjørn Magnus Furnes

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 43 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2010)

Ledige plasser

0 av 1250
Motta varsel hvis denne legen får ledig plass

Venteliste

76 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Leger i Nord Telefonnummer75 55 06 0075 55 06 ...
City Nord, Stormyra 20 8008 Bodø
Vis kart
Eldbjørn Magnus Furnes er en av 58 fastleger i Bodø

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(21)
21 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(15)
15 vurderinger
Service
(14)
14 vurderinger

Siste vurderinger av Eldbjørn Magnus Furnes

Usympatisk og arrogant.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen tok over fra min tidligere lege som jeg hadde benyttet de siste 15 årene. Jeg følte meg "i veien" under hele dialogen ved mitt møte hos Dr. Furnes. Det virket som om han ikke trodde på meg da jeg fortalte om mine fysiske og emosjonelle "problemer" (selv om jeg har hatt diagnosene i flere år). Etter 10 minutter fikk jeg beskjed om å skynde meg, da der var pasienter som ventet. Da følte jeg virkelig at han ikke brydde seg om meg som pasient eller menneske.
Gruet meg så mye til å oppsøke denne legen igjen at jeg skiftet fastlege!

Meget god lege og anbefales

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har, som mange før meg, hatt Steinsvik som lege til han gikk av med pensjon. Steinsvik var en fantastisk lege, og var bekymret for hvem jeg fikk som ny fastlege. Furnes levde absolutt opp til forventningene, og fikk meget god behandling av han. Han lyttet, var oppmerksom og kom med gode råd, samt oppfølging. Han er ung og flink og har mange år å bli enda bedre, og jeg setter stor pris på at jeg har fått Furnes som fastlege :)

Den verste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da min lege gikk av med pensjon fikk jeg Eldbjøn til fastlege,etter første besøk likte jeg han ikke fordi han virket så arrogant og jeg følte meg sett ned på ,det oppstod ingen god kontakt mellom oss ,jeg valgt å gi det en sjanse ,men etter 3 mnd orka jeg ikke mere ,,, jeg hadde medisinliste med fra spesialist og flere leger men den forholdt han seg ikke til da han mente at jeg ikke trenger de medisinene,,,,jeg har så mange skader og diagnoser så medisinene er livsnødvendige for at jeg skal få leve et godt liv,har brydde seg ikke om det,så hver mnd når jeg skulle ha det jeg trengte måtte jeg tigge å be ,å når han skrev ut resept var det på bare halve dosen enn det jeg skulle ha ,,,e faktisk blitt enda dårligere enn va før jeg begynte det !!! nei takk for mæ ,,,,,finn vel en annen lege,,,anbefaler han IKKE om du er en smertepasient og trenger hjelp og forståelse ....

Helt utrolig bra!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har nettopp byttet til denne legen, og kom for noen uker siden med noen symptomer som han snappet opp med en gang, og fant ut av. Anbefales!

Ikke helt overasket😒

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

etter å ha hatt en lege med evne til å lytte samt vise respekt og forståelse, er denne nye legen litt for selvgod og ikke helt der jeg som kvinne i 50 årene hadde forventet meg. Det er vanskelig å komme dit hvor man vil ta opp flere ting samtidig, man har jo kort tid til samtale. Han virker stresset og føler han vil ha meg ut fortes mulig. Hva angår pasienter med hjertetrøbbel, virker det som om forståelsen av og om dette er dårlig. Jeg mener denne legen må sette seg bedre inn i pasientens sykdomsbilde og være lyttende og forståelsefull. Alle opplever sykdomsbilde sitt forskjellig og takler disse ulikt, det som for noen fungerer godt kan for andre være et slit og skape angst og redsel. Legeen bør bli bedre på dialog med pasienten og hjelpe til så godt han kan. Tror han trenger å jekke seg ned noen hakk. Sitter på terskelen og vurdere å bytte lege.jeg er absolutt ingen sytkopp, men forventer at legen tar meg på alvor.

Vis flere...