Anders Trovik Hasle

Eikeliklinikken
Mann, 66 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1985)

Ledige plasser

0 av 500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Eikeliklinikken Telefonnummer67 15 93 0067 15 93 ...
Bærumsveien 204 1357 Bekkestua
Vis kart
Anders Trovik Hasle er en av 119 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(18)
18 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(16)
16 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Anders Trovik Hasle

Aldri opplevd verre!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Totalt uinteressert, treg og lang ventetid. Ingen medisinsk vurdering. Bortkastet tid og penger.

Sikkert en ok lege om det er en venn du trenger.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til denne legen for litt mer enn et år siden på bakgrunn av positive kommentarer her. Jeg har gitt han noen sjanser, og jeg skjønner ikke hvordan noen kan påstå at han er Norges beste lege. I min situasjon trenger jeg støtte og oppfølging, det er lite dramatikk i mine behov. Mulig han er bedre på de med for eksempel hjertestans. Jeg har til gode å oppleve at det tar mindre enn to uker å få tak i han, så har jeg fått time innen ca tre uker. Så det tar i snitt en måned å få time. I min tredje samtale med han mente han at jeg hadde vansker med å holde tråden, da jeg spurte om han kunne gi eksempler viste han til et møte hos Nav der det kanskje ikke var mitt ansvar å holde tråden og at han så min utfordring med å besvare spørsmål fra fire ulike mennesker. Denne konsultasjonen tok 80 min og jeg hadde hørt om hans barndomsnaboer, hva som er byggeplanene for bygget han holder til i og om 80årsgaven til tanten hans. Jeg tør påstå at han sliter med å holde tråden. Det viser seg også i form av at han kun en av ti -tolv timer/konsultasjoner har vært i rute eller er mindre enn 15 min forsinket. Hasle er en koselig mann og jeg har valgt å overse MASSE rot på kontoret en stund, men med så mye forsinkelser og uten resultater bytter jeg nå lege. Det holder ikke å være hyggelig, jeg trenger en lege - venner har jeg.

Umulig å få tak i

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Snakket med han mandag 15.9.2014, hvor han hadde akkurat kommet tilbake på jobb etter å ha vært syk. Skulle ringe meg tilbake så snart han fikk oversikt. Ok. Idag er det 24.9 og har ikke hørt noe tilbake, og har ringt tilbake selv hver dag siden mandag 21.9. Får kun telefonsvarer. Kan ikke ha det slik. Anbefaler ingen å velge denne fastlegen. Sikkert flink, men umulig å få tak i og da hjelper det jo ikke hvor flink vedkommende er. Anbefaler Dr. Hasle å bytte ut telefonsvareren med en hyggelig legesektretær som kan styre kontoret.

Meget hyggelig lege som ser pasienten

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Synes dette er en flott lege som ser pasienten og viser oppriktig interesse. En av de beste legene jeg har vært hos.

Sikkert en god lege - om jeg noen gang får møte han

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til dr. Hasle i fjor. Etter en skade som ble akuttbehandlet på legevakten, skulle jeg fortsette behandlingen hos han siden han er min fastlege. Det er dessverre helt umulig å få tak i vedkommende. Etter anslagsvis 15 telefoner i løpet av en seksmåneders periode har jeg fått snakke med han to ganger. Og det var når endelig fant det bryet verdt å ringe meg opp igjen etter gjentatte telefonbeskjeder og forsøk på å få tak i han. De to gangene han ringte meg tilbake var a) en søndags kveld kl 2315 og b) lille julaften kl 1900.
Jeg dro også opp på legekontoret ved tre anledninger uten å finne noen der. Jeg plages fortsatt med min seks måneder gamle skade som ikke har blitt helet skikkelig og dr. Hasle - han har jeg fortsatt aldri møtt, fordi han er UMULIG å få tak i. Jeg bytter fastlege i dag, og anbefaler alle som vil ha en fastlege som de kan få en time hos la oss si i løpet av et par måneder om å velge en annen lege.