Odd Vilhelm August Christiansen
Føler meg ikke ivaretatt i hele tatt.
"Fastlegen har ansvaret for at pasientene som legen har på sin liste blir utredet, diagnostisert og behandlet" står det på Helsenorge.no sine sider.
Som pasient skal jeg føle med trygg og ivaretatt. Dette gjør jeg ikke hos denne legen.
Etter å vært syk i 2 uker besøkte jeg min fastlege.
Når man kommer med et problem til legen og får en diagnose av han, og når man går ut derfra og tenker "hvordan kom han frem til dette"??!
Det ble ikke tatt en eneste blodprøve, nese/halsprøve, eller lyttet på. Hvordan da greie å diagnostisere?
Dette er for dårlig!
Oppleves som overflatisk og lite grundig og undersøkende. Brukte 2 x 20 min i telefonen uten å få kontakt. Måtte til slutt sende melding på Helse-Norge appen og da tok det 2 arbeidsdager før jeg fikk svar. Skal sies at jeg bare har bært der 1 gang, men var generelt lite imponert over det som møtte meg, både når det gjelder lokale, venteværelse, resepsjonist og lege.
Bruker god tid, er menneskelig og lyttende. Snill og omtenksom, faglig dyktig og nøyaktig. Hos Odd er du i trygge hender.
Opplever ham som en lege som tar pasientene på alvor, er genuint interessert i problemstillingen og også generelt om pasienten. Han tar seg god tid under samtalene, er vennlig og empatisk og får meg til å føle meg trygg i situasjonen. Han kan sitt fag svært godt og sier fra hvis det er noe han ikke er like kjent med. En svært god fastlege, som anbefales på det varmeste.
Odd viser at han bryr seg, tar seg god tid, er en god og flink lege. God til å bruke andre ressurser når han føler det er behov for det, sender deg videre og har pondus til å få deg inn raskt andre steder.
Som andre fastleger har han og legesenteret for mange pasienter og satt av for kort tid til hver, som gjør at tidsskjemaet sprekker hver gang og det blir for lang ventetid.