Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Medical
Fantastisk lege!
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetKunnskapsrik, tar deg på alvor og prøver å finne kjernen til problemet istedenfor å pøse ut medisiner. Kunne ikke bedd om bedre lege!
Kan ikke stoles på
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetHar bestemt seg på forhånd når man kommer inn til han ( noe som viste seg å være helt feil og alvorlig!) Er arrogant, frekk og overlegen. Snakker nedlatende til pasient og virker som han bare vil bli ferdig i full fart uten å sjekke skikkelig og tar det ikke seriøst!
Tar seg tid
Lege: Dirk Ronald Van Den Berg SkrevetMan føler seg sett og ivaretatt, bruker god tid og tar seg av hele familien. Ærlig, direkte og uredd.
Dyktig
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetDe få gangene jeg har vært der, har jeg fått den hjelpen jeg trenger. Har ingenting å utsette på Fredrik – jeg følte meg godt ivaretatt.
Lyttende, forståelsesfull og løsningsorientert
Lege: Fredrik Steinsvik SkrevetEn lege som tar seg tid, utfordrer på mine egne forforståelser og som har integritet. Er konkret realistisk med hva som er og ikke er mulig å få hjelp til, samtidig som han ikke går rundt grøten. Kanskje ikke alle tåler å ha en voksen samtale, men om du gjør det så er det veldig bra å ha Fredrik.