Jan Petter Seip Lindås
Lindås er en legen som bruker "litt tid", kan virke litt sur i starten. Men dette går fort over. Jeg føler meg trygg på han, han tar seg GOD tid til hver pasient og han virkelig hører på deg. Angrer ikke på at jeg valgte han.
Med denne legen føler jeg virkelig at jeg ikke blir tatt på alvor. Ifølge alle symptomer på ting jeg har hatt, så er det ifølge han bare en "ungdomsgreie", noe som frustrerer meg veldig. Har et par ganger fått beskjed om en ting, men når blodprøvene kommer så ringer han og sier at han tok feil. Noe som kunne vært veldig farlig med tanke på tilstanden jeg var i.
Føler meg godt ivaretatt av denne legen.Han Lytter og sender videre hvis behov.Tar prøver og gjør en god jobb..Veldig rolig og behagelig å komme til..En flink lege..Håper han vil jobbe lenge i Andebu
Spør alltid utfyllende spørsmål. Tar ikke min diagnose for gitt men spør og undersøker seg frem til korrekt diagnose. Sender videre til spesialist ved behov.
Fremstår alltid som lyttende, særdeles profesjonell og tar pasienten på alvor. Han er virkelig en person man kan snakke med angående alt. Han har vært legen min i mange år, og jeg kommer definitivt ikke til å bytte.