Ted Johannes Korvann

Bøleråsen legesenter
Mann, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2004)

Ledige plasser

0 av 1500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

16 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ted Johannes Korvann er en av 58 fastleger i Nordre Follo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(21)
21 vurderinger
Tilgjengelighet
(15)
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(15)
15 vurderinger
Service
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Ted Johannes Korvann

Ris og ros

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har lang erfaring med Korvann, og vil gi en balansert tilbakemelding. Jeg mener han er flink til å ta seg tid når man først er inne, men opplever ofte lang ventetid i forkant noe som naturlig nok henger sammen. Han kan kanskje oppleves som streng og bestemt av enkelte, men virker oppriktig interessert når man snakker til han. Han er ikke rask med sykemelding eller resepter og ønsker i stor grad å vente å se. Han er noe unøyaktig i forberedelser, og må ofte purres for analyseprøver- og svar. Ikke god på å følge opp komplekse situasjoner der det kreves tett oppfølging av pasienten.

Lite flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har byttet bort fra Korvann for en tid tilbake. Min erfaring med ris og ros.

Ros:
Legen er flink og tålmodig med små og store barn. Er flink med enkle diagnoser en rask kan løse med piller, dråper eller salver. Blodprøver og GYN blir utført på legestasjonen. En får time raskt, men må være tålmodig på venterommet. 1/2- 1 1/2 t venting var vanlig. Når en først kommer inn får en god tid.

Ris:
Lite pc kunnskaper, mye av legetimen går med til pc. Overfladisk, feiltolker, lytter lite og setter seg svært lite inn i pasientens reelle behov. Lite kunnskap eller behjelpelig ved langvarige sterke smerter, sammensatte og/eller kroniske plager og/eller skader. "Vent å se an" altfor lenge. Svært vanskelig, nærmest umulig å bli sendt videre til mr, ct, røntgen og spesialist ved nødvendig behov. Ikke åpen for privat eller alternativ behandling (kiropraktor, akupunktur ol). Lite flink til å samarbeide med NAV og arbeid ved langvarig sykdom/ skade.

Legen er ennå ung og har potensiale til å gjøre noe med "risen" om han ønsker ;-)

Ønsker også å nevne at sentralbord damene var svært hyggelige og hjelpsomme. Kunne ta litt tid før en får svar på tlf, men time ordnes raskt, småting ordnes raskt og viktige beskjeder til lege ble gitt videre.

En god lege slik jeg ser det.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har bare gode erfaringer med med Korvann.Kan ikke vurdere hans kompetanse på alle områder, men han er flink til å henvise til spesialister når det er behov for det.
Tar seg "fri" fra PCèn og har tid til å lytte, noe jeg setter stor pris på. Kan antagelig takke han for at jeg ble "overtalt" til å søke hjertespesialist, noe som resulterte i en utblokking av blodårer på Feiringklinikken.

Mindere smart.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min erfaring når jeg hadde han var at han var uerfaren som lege og i tillegg lite interesert i andre synspunkter en de dårlige tilbudene han hadde å tilby, de syntes han var mere en bra nok,selv om det overhode ikke var til nytte for pasiente.

Forstår ikke nok om mennesker og feiltolker mye... og man skjønner at man blir nødt å komme seg til en skikkelig lege om man skal få hjelp. :(

Overfladisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har byttet bort fra Korvann for noen tid siden. Opplevde at han hadde liten tid til pasienten, at han var overfladisk og ikke satte seg inn i pasientens behov.