Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøleråsen legesenter
Ikke så mye til hjelp
Lege: Håvard Tobias Andersen SkrevetMed mindre man selv vet eller har forslag til hva problemene kan være, får man ikke så mye hjelp av Håvard.
Lite forståelse for psykisk helseprobematikk
Lege: Maria Nadeem SkrevetDessverre opplevde jeg ikke å bli tatt på alvor da jeg åpnet opp om mentale utfordringer. Jeg følte hun trivialiserte problemet, og at hun gav svært generiske råd. Jeg byttet fastlege og fikk heldigvis raskt hjelp.
Empatisk, trygg og ivaretagende
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetUten sammenligning den beste legen og det beste legekontoret jeg har vært i kontakt med. Gjelder også sykepleierne som tar imot henvendelser og utfører blodprøver.
Faglig dyktig og og kompetent
Lege: Håvard Tobias Andersen SkrevetTar pasienter på alvor. Selv i travel hverdag, tar seg tid til å lytte og undersøke. Tilgjengelig via digitale løsninger og setter av timer til daglige akutt hendelser. Følger opp prøver og undersøkelser.
Lytter og har mye kunnskap
Lege: Maria Nadeem SkrevetBeste legen jeg har noengang vært hos. Føler at hun lytter til det jeg sier noe jeg aldri har opplevd hos en fastlege før. Hun klarte til og med å gjøre meg bedre når sykdommen jeg har i utgangspunktet ikke har noen behandling. Er det noe hun ikke vet, gjør hun masse «research».