Lars Erik Kvernes
Han er alltid forsinket, og gir deg følelsen av at han vil ha deg ut av kontoret igjen fortest mulig. Usympatisk og lite interessert i hva du har å si. Tar seg ikke tid til grundige undersøkelser, følger ikke opp prøveresultater og henviser helst ikke videre.
Generelt preget av å være stresset, og noe manglende kunnskaper.
Han er en flink lege . Forstår og vet mye om sykdommer. Og flink med medisiner. Og alltid tar sin tid med sin pasiente.
Dette er en lege som strekker seg det lille ekstra for hjelpe og deg. Seriøs og et Glimt i øyet samtidig som han yter max service. Har vært så heldig og hatt Lars Erik som fastlege noen år og håper han aldrig slutter på Råholt..... Meget fornøyd passient
Har "heldigvis" sluppet å bruke legen så mye, men de par gangene jeg har vært der er Kvernes upåklagelig.
Litt tørrvittig kar, som tar deg på alvor.
Den beste legen jeg har hatt, og han skiller seg svært positivt ut.
Man føler at man blir tatt særiøst og samme hva slags problemer man kommer med, blir man tatt på alvor og sjekket grundig. Man får heller ikke følelsen av å bli sett ned på eller tråkket på, slik enkelte andre leger gjør.
Man kan forvente det beste når man går til denne legen, han tar deg og din helse på alvor og etterstreber å gi deg den beste behandlingen. Han lytter og setter seg inn i din situasjon før han tar en avgjørelse. Flott!
Jeg kommer aldri til å bytte lege så lenge han jobber der!