Tormod Øye Lønnerød
Dette er det dårligste møte jeg noensinne har hatt med en lege. Følte meg som en verdiløs liten jente de jeg satt, og ble belært om både det ene og det andre. Legen tror ikke på sykemeldinger, og er generelt lite interessert i å høre på hva du sliter med. Han sitter nærmest å ler litt, selv om jeg satt å gråt over mine problemstillinger. Forventet bare en som lyttet, men ble møtt av en som konstant avbrøt meg med hans mest sagte setning «ikke misforstå meg nå». Dette var en vikar for min egentlige fastlege, men jeg er så misfornøyd at jeg nå også har jeg byttet legekontor, og er sjeleglad for det.
Er sjelden hos legen, men når jeg først trenger det velger jeg mye heller en vikar. For når jeg kommer til Tormod føler jeg meg ikke hørt eller trodd på.
Om du plutselig skulle befinne deg på kontoret hans, skal du ikke se bort ifra en samtale om hva han har funnet på den seneste tiden.
Kom inn hit etter en artikkel på nrk, og ble ganske overrasket over de dårlige tilbakemeldingene. Jeg har hatt denne legen i 20 år, av mine 50 leveår, og jeg har ikke et vondt ord å si om ham. Han er kunnskapsrik, erfaren, lytter alltid. Han henviser videre om han ikke har kunnskap, ref kvinnehelse. Og har henvist meg videre til spesialister når det er nødvendig. Han har vært ydmyk og forståelsesfull, og tar seg god tid til å forklare. Han kommer med faktabasert informasjon, og er veldig kunnskapsrik. Det er enkelt å bestille time via helsenorge, både personlig oppmøte, eller evt telefontime. Jeg er ihvertfall superfornøyd med ham som fastlege.
Utrolig dårlig lege. Kommer til legen med en del problemer. Føler legen ikke vil lytte. Sitter mest bare å taster på PCen. Nevner problemer som jeg får til svar at jeg ikke skal tenke på. Vil heller ikke undersøke det jeg spørr om. Har også andre problemer jeg ville ta opp men etter avvisning når jeg spørr så vil jeg ikke ta andre ting opp med han. Dette er en utrolig dårlig oppførsel av en lege som skal lytte og få en til å føle seg trygg.
Lytter ikke på pasienten, mye av det samme som andre pasienter har skrevet om han
Anbefaler virkelig ikke denne legen !!