Husebyskogen Medisinske Senter

Kontakt

Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(84)
84 vurderinger
Tilgjengelighet
(69)
69 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(72)
72 vurderinger
Service
(66)
66 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter

Flott lege!

Lege: Jostein Berntsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Opplever Jostein som en fantastisk lege. Han stiller faglig sterkt i sitt yrke og tar de undersøkelsene som trengs for å komme til bunns i mine helseproblemer. Jostein spør også alltid hvordan jeg har det ellers. Han tar seg tid og hører på meg som pasient. Har bare gode erfaringer han.

Rolig, allsidig og faglig dyktig lege

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Einar Bøhmer er fastlegen til meg og min datter. Vi er svært fornøyd og synes han alltid tar seg god tid og har glimt i øyet.
Han var veldig flink med vår datter på 3 år. Han lytter og kommer med gode råd og er løsningsorientert. Når jeg selv har legetime synes jeg også det er bra at han tørr å stille faglige gode kritiske spørsmål og ikke bare samtykker. Det er det som gir de beste resultater. I starten hadde han ikke så mange tilgjengelige timer, men nå er han lett å få time hos og ringer opp med resultater på prøver med en gang. Kan varmt anbefales!

grei og faglig seriøs

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg synes legen er grei, vennlig, tilgjengelig, faglig seriøs, reflektert. Han har en åpen folkelig kommunikasjonsstil som jeg opplever tillitsvekkende. Etter min mening skal en god allmennlege være sånn.

Ikke til å anbefale

Lege: Jostein Berntsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da bussen ble forsinket, ble jeg også forsinket til timen min med 5 minutter (til min nye fastlege). Jeg anmeldte ankomst til resepsjonen og hun ba meg om å vente til Jostein Berntsen. Da hadde jeg 10 minutter igjen av timen min. 50 minutter senere var jeg fortsatt ikke ropt inn og gikk til resepsjonisten frustrert og ba om en forklaring. "Jostein tar ikke i mot pasienter som er forsinket, men jeg skal spør ". Hun kom derimot med et svar om at han skulle ta meg inn bare jeg satt og ventet litt. Etter 10 minutter med mer venting kalte jeg dagen og gikk da det var åpenbart at han bare ikke ville ta meg imot, da han ikke hadde noen pasienter på kontoret sitt. Jostein Berntsen er ikke til å anbefale!

Uhøflig og avvisende

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vår 1-åring hostet og hadde feber. Bøhmer ble utsendt på hjemmebesøk ettersom legekontoret grunnet Corona ikke mottar personer med luftveisplager. Han tvinger 4 min før avtalt oppmøte med beskjed om ca. 15min forsinkelse. Han ber om å møtes utenfor blokken ved ankomst. Dette reagerer vi på, da vi jo har et sykt barn. Forespørselen aksepteres imidlertid av oss. 20 min senere ringer han igjen. Da hevder han å ha stått utenfor i 5 min og sier at han nå drar videre, og at vi heller får ta sønnen vår til legesenteret. Han får forklart at han er utsendt nettopp fordi de ikke mottar pasienter med symptomer som vår sønns. Han får videre forklart at han må ha dratt til feil adresse, da vi ville sett ham hadde han vært utenfor. Han insisterer på å ha møtt på rett sted, men sier at han skal gå tilbake. 5 min senere ringer han igjen. Nok en gang er han på feil sted, men hevder å ha gått riktig. Han spør nå om det er oppgang A eller B. Vi har ikke oppgangen med bokstaver. Jeg spør om han i det hele tatt er i Landingsveien på Jarbakken. Det viser seg at han er i Hovseterveien i et helt annet borettslag. Igjen forsøker han å få oss til å dra til legesenteret. Han sier vi bør være takknemlige for den ekstratjenesten det er at legen kommer på hjemmebesøk. Jeg informerer om at jeg generelt syns det er et flott tilbud, men at han jo faktisk ikke har kommet på. noe besøk ennå. Jeg insisterer så på at han faktisk møter opp. Han sier så at jeg kan bli stående utenfor og "vente og se om han dukker opp". Ja vel, sier jeg, og blir stående i kulda med mitt gråtende, febrile og hostende barn. 5 min senere dukker han opp. Han unnskylder seg ikke på noe tidspunkt. Stemningen er anspent, men han gjør en helt ordinær undersøkelse. 10 min senere går han. Han sier ha det. Vi er svært misfornøyde med pasientbehandlingen.