Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter
En lege som lytter
Lege: Naila Saddique SkrevetEn lege som lytter i en vanskelig situasjon🙏 Kom til en lege som tok seg tid til å lytte. Følte meg ivarertatt og gikk hjem med en god følelse.
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetForstår ikke kritikken som er gitt, oppleves som veldig kunnskapsrik og serviceinnstilt! gått veldig radig med det jeg har trengt.
En dårlig opplevelse
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetFikk ikke den hjelpen jeg trengte, dårlig kommunikasjon, hørte ikke på meg da jeg la frem problemet mitt. Han kjørte rett og slett over meg med en skikkelig moralpreken om hvor dårlig person jeg var, med en arroganse jeg aldri har opplevd før.
Følte meg overkjørt og ikke tatt på alvor
Lege: Naila Saddique SkrevetJeg opplevde et svært uprofesjonelt og ubehagelig møte med denne legen. Jeg er i en vanskelig livssituasjon og har mange helseplager, men under konsultasjonen ble jeg flere ganger avbrutt og fikk ikke forklart meg ferdig. Hun virket ikke interessert i å lytte til min situasjon, men var mest opptatt av å snakke selv. Tonen var høy og frekk, og hun rullet til og med med øynene mens jeg prøvde å forklare. Mine plager ble bagatellisert og omtalt som noe “alle sliter med”. Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og gikk derfra nedbrutt og skuffet.
En god lege
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetJeg leser fryktelig mange dårlige anmeldelser av Dr. Bøhmer, og jeg mistenker at dette er fra folk som tidligere har hatt andre leger som gir dem det de ber om (div medisiner, sykemelding osv).
Einar er kanskje ikke en lege med det bredeste smilet, eller mest empatiske fremtoningen, men han tar pasienten og jobben sin seriøst. Jeg opplever alltid å få den hjelpen jeg trenger. Hvis jeg får et annet svar enn det jeg hadde forventet, tenker jeg kanskje det er gode grunner til det.
Det skulle vært flere leger som han, som kan det han driver med, og ikke pjusker med pasienter. Da hadde sykefraværet kanskje gått ned.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?