Torstein Landaas Skjervold

Fastlege

Autorisasjon (2018)

Bytt fastlege

Bytte til Torstein Landaas Skjervold?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Torstein Landaas Skjervold's oppføring der.

Romerike Allmennspesialistene AS Telefonnummer934 30 170934 30 1 ...
Dampsagveien 2 2000 Lillestrøm
Torstein Landaas Skjervold er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Torstein Landaas Skjervold

Surrete lege med manglende oppfølging

Aldri vært bort i en så rotete, surrete og uengasjert lege. Prøveresultater fra sykehuset kommer på avveie, man må selv ta kontakt med sykehuset for å få tak i det på nytt(de kan bekrefte å ha sendt resultatene til legen tidligere). Null oppfølging, blodprøveskjemaer mangler slik at man må til legekontoret flere ganger for å få tatt alle blodprøver. Spikeren i kista var at han glemte en konsultasjon (han var på kurs og hadde glemt dette når han ga meg time). Har byttet og angrer på at jeg ikke byttet tidligere. Virker hyggelig når man er hos han på konsultasjon, men helt åpenbart at han ikke tar oppfølgingen seriøst siden det ikke genererer inntekt.

Styr unna både lege og legekontor

Svarer ikke på e-konsultasjon. Har ikke vikar, meget vanskelig å bestille time på nett. Hadde ikke ledige timer på over 3 mnd.
Kontoret tilbyr ikke vaksinasjoner.

Useriøs og manglende oppfølging

Aldri opplevd en så useriøs fastlege. Under timene virker han engasjert og hyggelig, men har dessverre opplevd flere ganger sier han skal sende henvisning/følge opp, uten å gjøre det. I disse tilfellene har jeg ringt og «mast» på legekontoret i etterkant for å prøve å bli fulgt opp, men har rett og slett endt opp med å bli «ghostet» av legen min. Visste ikke at gikk ann.

Etter over et år med han som fastlege (står på venteliste for bytte) har jeg null tillit til han da han har vist gang på gang at han ikke gjør det han sier han kommer til å gjøre. Han er også generelt ekstremt treig på å fornye resepter eller å følge opp andre meldinger sendt på helse Norge.

Skulle ønske jeg aldri fikk han som fastlege da det hadde spart meg for mye frustrasjon og oppgitthet…

Styr unna!

Fastlegen er mer opptatt av å ha rett enn å hjelpe pasienten. Han lytter ikke til meg. Etter en konsultasjon har jeg flere spørsmål om min helse enn da jeg kom inn. Følger ikke opp. Minimalt med hjelp. Føler meg ikke ivaretatt. Ikke medmennskelige egenskaper.

Manglende oppfølging

Hadde Skjervold som fastlege i vel er halvår. Virket engasjert og lyttende i konsultasjoner, men det som ble sagt der ble ikke fulgt opp.
Måtte ringe legekontoret flere ganger for å få ham til å gjøre det han sa han skulle gjøre. Følte jeg ikke kunne stole på ham.