Torstein Landaas Skjervold

Fastlege

Autorisasjon (2018)

Torstein Landaas Skjervold er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Siste vurderinger av Torstein Landaas Skjervold

Styr unna både lege og legekontor

Svarer ikke på e-konsultasjon. Har ikke vikar, meget vanskelig å bestille time på nett. Hadde ikke ledige timer på over 3 mnd.
Kontoret tilbyr ikke vaksinasjoner.

Useriøs og manglende oppfølging

Aldri opplevd en så useriøs fastlege. Under timene virker han engasjert og hyggelig, men har dessverre opplevd flere ganger sier han skal sende henvisning/følge opp, uten å gjøre det. I disse tilfellene har jeg ringt og «mast» på legekontoret i etterkant for å prøve å bli fulgt opp, men har rett og slett endt opp med å bli «ghostet» av legen min. Visste ikke at gikk ann.

Etter over et år med han som fastlege (står på venteliste for bytte) har jeg null tillit til han da han har vist gang på gang at han ikke gjør det han sier han kommer til å gjøre. Han er også generelt ekstremt treig på å fornye resepter eller å følge opp andre meldinger sendt på helse Norge.

Skulle ønske jeg aldri fikk han som fastlege da det hadde spart meg for mye frustrasjon og oppgitthet…

Styr unna!

Fastlegen er mer opptatt av å ha rett enn å hjelpe pasienten. Han lytter ikke til meg. Etter en konsultasjon har jeg flere spørsmål om min helse enn da jeg kom inn. Følger ikke opp. Minimalt med hjelp. Føler meg ikke ivaretatt. Ikke medmennskelige egenskaper.

Manglende oppfølging

Hadde Skjervold som fastlege i vel er halvår. Virket engasjert og lyttende i konsultasjoner, men det som ble sagt der ble ikke fulgt opp.
Måtte ringe legekontoret flere ganger for å få ham til å gjøre det han sa han skulle gjøre. Følte jeg ikke kunne stole på ham.

Faglig sterk, varm tilnærming

Har hatt Torstein som fastlege i 2 år nå, og jeg er veldig fornøyd. Han har en sjelden kombinasjon av faglig tyngde og ekstremt god på kommunikasjon og fremtoning. det er litt mangelvare ute hos en del leger. Liker også at han prater til meg med en helt vanlig tone, ikke ovenfra og ned. Forklarer godt, kan tulle litt, man føler seg rett og slett som en likeverdig.