Gunnar Berland
- Fødselshjelp og kvinnesykdommer
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Har hatt Berland som min fastlege i mange mange år nå. Han er lun og har godt humør. Han leser på deg når han skal være alvorlig og lytte, og så spøker han når han vil lette litt på stemningen. Han tar deg alltid på alvor og hvis timen ikke strekker til, så sier han at han vil booke en ny time slik at han kan ha nok tid. Han sender sms med prøvesvar kl 23 og jeg har sagt til han at han må passe på seg selv også, og ikke bare på pasientene sine. Anbefales på det sterkeste.
Jeg er selv helsepersonell.
Opplever Berland som litt for direkte og humoristisk om temaer som kanskje ikke alle er komfortable med, eller opplever som privat. Han har også etter min mening et litt konservativt syn på kvinners helse og sexliv.
Rutinert ift. gynekologiske undersøkelser og prosedyrer.
Hygienen kunne ha vært bedre. Ved første konsultasjon lå det igjen blodig tørkepapir etter forrige pasient og papiret i gyn.-stolen var ikke skiftet ut. Under andre konsultasjon kom han med en kommentar om at "jeg får bruke denne hånden som jeg har hanske på, det ser litt proffere ut".
Har hatt Breland som fastlege i snart 6 år nå og er kjempe fornøyd med han. Utrolig dyktig i sitt felt og man føler seg trygg på han. Er i tillegg gynekolog som er veldig beleilig for oss damer. Har i tillegg vart heldig og kommet inn kjapt til han når jeg hadde behov. Tar en på alvor og skjekker gjerne en ekstra gang.
Veldig fornøyd med Dr. Berland. Tar seg tid til å lytte, gir gode råd og riktig behandlig. Tar deg seriøst og nøler ikke med å gi deg henvisning. Anbefales.
Det er ingen overdrivelse i å si at drGunnar Berland er en av beste legene jeg har møtt.Faglig sterk,dyktig med bred erfaring innen alt mulig-allmennmedisin,kvinnesykdommer,pediatri osv.,er rett og slett dypt imponert.Han ser pasienter og er en god lytter,empatisk.Jeg er takknemlig for alt drBerland har gjort!