Rubab Shah
Mine to barn og jeg byttet fastlege til Rubab Shah for et og et halvt år siden. Det har vi aldri angret på og vi kommer ikke til å bytte igjen. Det eldste barnet mitt har autisme. Shah kan og vet mye om dette, og har lettet våre liv på mange områder. Når det gjelder somatiske plager, føler vi oss alltid tatt på alvor og oppfattet. Jeg er fullt fornøyd med rådene og avgjørelsene hun har gitt oss til nå. I tillegg til å være svært kunnskapsrik er Doktor Shah flink til å møte mennesker, både voksne og barn. Hun overgår alle fastlegene jeg har hatt i Norge og utlandet. Vi har tidligere vært bosatt i USA. Anbefaler henne på det varmeste til alle som er på utkikk etter en samvittighetsfull og klok lege.
Jeg hadde denne legen en god stund før jeg valgte å skifte. Jeg er rett på sak, så jeg likte raske avgjørelser og progresjon ved konsultasjoner i starten. Det endret seg. Etter hvert ble avgjørelser tatt uten at betydelig informasjon fra pasient ble vurdert. Uttalte seg om sider av privatlivet som er irrelevant for helsetilstanden. Jeg fikk informasjon om andre jeg ikke trengte å vite. Da informasjonsflyten føltes utrygg valgt jeg å bytte, særlig grunnet mine barns helse. Skulle jeg ønsket meg noe annerledes måtte det være å bruke mer tid på innhenting av informasjon før diagnoser blir stilt, samt unngå spredning av unødvendig informasjon.
Særdeles misfornøyd med denne legen.
Hun er en dårlig lytter og er mest opptatt av å fortelle om hvor god hun er.
Bruker det meste av konsultasjonen til å si selvfølgeligheter.
Utrolig deilig å ha en fastlege som forklarer enkelt og kan sitt fag veldig godt! God erfaring! Anbefales veldig.
Direkte, analytisk og for meg en god samtalepartner, jeg føler at jeg kan stole på de råd jeg får. For meg virker det som hun tar den tiden som er nødvendig og lytter og er vurderende.