Elisabeth Hetle
Jeg har dessverre ikke hatt en god opplevelse med Elisabeth Hetle som fastlege. Jeg har flere ganger gått derfra med følelsen av å ikke bli hørt eller tatt seriøst når jeg har tatt opp helsemessige bekymringer. Konsultasjonene har ofte føltes stressede, og jeg har sittet igjen med inntrykk av at hun heller ønsker å avslutte timen raskt enn å gå ordentlig inn i det jeg kommer for. Dette har gjort at jeg har mistet tillit, og jeg har derfor valgt å bytte fastlege.
Jeg byttet til Elisabeth Hetle som som fastlege, da jeg var misfornøyd med min tidligere fastlege. Det er nå mer enn 15 år siden og jeg har vært svært fornøyd hele tiden. Hun er dyktig, trivelig og lett å snakke med. Jeg stoler fullt og fast på henne og vil beholde henne som fastlege selv om jeg har et godt stykke å kjøre.
Føler jeg ikke blir hørt eller sett når jeg er hos Elisabeth. Hun er veldig avvisende og ønsker heller å få deg ut av kontoret enn å gi deg hjelpen du ønsker. Lo meg i ansiktet når jeg sa jeg var utbrent, og mente at jeg bare er litt sliten og at jeg er for ung til å være utbrent. Avviser veldig fort uansett hvilket problem jeg kommer med.
Følte hun ikke kunne bry seg mindre og ville bare få meg ut så fort som mulig. Ble nektet blodprøve i tillegg selv om jeg ba om det.
Blir ikke sett
Ikke hørt
Blir ikke tatt seriøst iht helsemessige utfordringer som def er meget oppsiktsvekkende, og urovekkende av en lege å være. Skjerp deg.