Knut Berven

Storgata Legesenter
Mann, 67 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1983)

Ledige plasser

0 av 1500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

36 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Storgata Legesenter
Storgata 26 2000 Lillestrøm
Vis kart
Knut Berven er en av 67 fastleger i Lillestrøm

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(30)
30 vurderinger
Tilgjengelighet
(28)
28 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(25)
25 vurderinger
Service
(25)
25 vurderinger

Siste vurderinger av Knut Berven

Merkelig mottagelse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Buker mest Aleris, men tenkte det var greit med en fastlege. Tidligere fastlege har jeg ikke brukt på 3 år. Mottagelsen viste tydelig at han ikke hadde fått med seg at jeg var der for første gang. Vanlig folkeskikk er jo å hilse høflig på pasienten med et håndtrykk.Har mange diagnoser, så derfor hadde jeg laget jeg en oversikt over alle disse, samt medisiner jeg bruker.
Det eneste han maste om var journaler fra tidligere fastlege. Jeg nektet aldri å ordne dette, men det forsto han ikke. Viste null interesse for meg. Følte meg mistenkeliggjort. Måtte forklare at jeg var ikke hos han for å få resepter, kun for en samtale, Han anbefalte til slutt at jeg burde fortsette på Aleris. Jeg er 69 år og har aldri forsøkt å lure noen. Ingen bra opplevelse, ei heller noen fastlege for meg.

En lege som stiller opp

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt Knut siden han holdt til i Strømmen, og har i alle år vært fornøyd. Litt forsinkelser er det, men for meg viser det at han bruker tid på pasientene sine når de har behov for det. Har alltid fått time hos han, og han er flink til å henvise videre. Han har alltid tatt meg og mine problemer på alvor. Og når man ringer dit får man allid gode, raske svar fra Marita - og hun er også utrolig dyktig til prøvetagninger og å sette sprøyter/vaksiner.

Berven skuffet gang på gang

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har benyttet Knut i mange år og syntes han var en topp lege. Siste årene endret han karakter, var beskyldende, ukontrollert sint og ikke trodd på mine helseproblemer. Først såret meg, men tenkte etterpå at alle kan ha en dårlig dag. Men når ting gjenntok seg ble umulig å fortsette som pasient. Selv om det ble ille, syntes jeg det var leit å måtte avslutte.

Ekstremt dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tar seg alltid god til til pasientene og er utrolig dyktig på sitt fagfelt. Tar deg god tid til å forklare om noe trengs å forklares og viser og spør om det er noe annet pasient hadde i tankene når én først var til timen.

Lite hjelp og ta saken ikk på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tok saken ikke på alvor. År2014 ble jeg informert om å ha fått prolaps i korsryggen i høyere siden av. Men jeg har hatt smerte i hele venstre og korsrygg siden. Der var det utgangpunktet at jeg ble informert for å ta en ny undersøkelse hos AHUS og legen skulle henvise meg til det. Og andre ganger hadde legebesøk hos Dr. Berven for å høre hvordan det gikk med henvisning og han hadde skikket på PC'n sin og informerte meg at jeg stod på venting(kø). Knapp et år senere dvs. aug2015 ringte jeg til Ortopedie avdeling til AHUS og personalet for å høre om henvisningen, men Dr.Berven hadde ikke gjort noe henvisning etter tlf. samtalen hos AHUS.

Uke etter ringte jeg fastlegen (Dr.Berven) for å spørre om han hadde faktisk henvist meg. Fikk beskjed at jeg måtte tilbake ringe ham igjen om 2 to dager. Deretter rignte jeg legen igjen også sa ham at det var ikke noe indokasjon på at jeg skulle bli operert.

Jeg spurte hva er alternativt dersom man ikke bli operert for smerte ligger i hele ventre bein og korsryggen? Han kunne ikke finne noe godt svar på det hvordan jeg skulle bli kvittet av smertet.
Jeg har opplevd slik at jeg ble lurt av faslegen og informasjon stemmer ikke helt hver gang jeg besøkte ham. Og opplevd at jeg fikk ikke nok hjelp når jeg virkelig trenger det!