Torkel Mohn
Jeg opplever Mohn som en tillitsfull lege man kan spørre om alt. Han hjelper deg å føle deg trygg og forklarer ting på en fin måte. Eneste er at det veldig ofte er lang venting utover bestilt time, noen ganger 1 time over tiden, men som regel rundt 30 minutter.
Jeg får alltid hjelpa jeg trenger og uansett hvor rævva jeg føler meg får han meg til å le. Blir tatt seriøst.
Faglig dyktig, ærlig, effektiv og behagelig lege.
Har gått til han i over 20 år. Han har tatt alle saker jeg har kommet med på alvor. Uformell og uhøytidelig i stilen. Det passer meg bra.
Oppfattes som en munter mann som til tross for å holde det alvorlig og saklig kan slå av en spøk eller to. Oppleves også som dyktig faglig og anbefales til alle som ikke er veldig introvert eller sjenerte :)
Etter gjentatte besøk hos Torkel Mohn har jeg alltid dratt derifra misfornøyd. Jeg føler ikke at han tar meg eller mine problemer seriøst. Han bryr seg mer om å komme igjennom pasientlisten enn å faktisk høre på det jeg har å si/lurer på. Nå er det nok, bytter fastlege så jeg faktisk kan få hjelp med mine problemer!