Torkel Mohn

Autorisasjon (1992)

Venteliste

29 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Gløshaugen legesenter AS Telefonnummer 400 01 223 400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim
Torkel Mohn er en av 209 fastleger i Trondheim

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Torkel Mohn

Veldig ryddig og profesjonell

Han er alltid hyggelig og lett å forholde seg til. Er opptatt av å forsikre seg om at man forstår hva som blir sagt, enten det handler om prevensjon, vaksiner eller sykdom.

Byttet fastlege på dagen!

Lite tillitssakapende lege.
Lite interesse i hvordan passienten har det, slapp holdning til sin profesjon og lite imøtekommende.
Byttet fatslege på dagen etter et lite trivelig besøk

Fantastisk lege

Jeg er student i byen, og har hatt Torkel M. som lege i 5 år. Da jeg flyttet til byen prøvde jeg to andre allmennleger som jeg ikke var fornøyd med og byttet etterhvert til Torkel M. Jeg opplever ham som en faglig dyktig, ærlig, effektiv og behagelig lege. Det som har gjort ham til en så god lege for meg er hans evne til å berolige meg i en ellers engstelig situasjon. I slike situasjoner har han vært humoristisk, personlig og flink til å se meg som pasient. Jeg forlater ofte legekontoret med et smil rundt munnen.

Han har mange pasienter, og har det ofte travelt de få gangene jeg er innom. Jeg opplever likevel at han tar seg god tid om nødvendig, og opplever effektiviteten hans som et pluss.

Jeg kunne kort sagt ikke vært mer fornøyd med ham som lege. Et minus er dog at han ofte ligger etter skjema, og at det da blir mye venting i forhold til avtalt time.

Innsiktsfull

Viker faglig sterk og kjenner til min situasjon. Ønsker å finne løsninger på problemer. Ser helheten i eventuelle sykdomsbilder.

Legen fortjener skryt

Har vært min fastlege i over 20 år. Har alltid tid til meg og tar meg på alvor. Følger meg opp etter eget behov, og henviser om nødvendig for min trygghet.