Odinaka Francis Ijeabuonwu
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Da jeg hadde Odinaka for to år siden var jeg veldig fornøyd med han som lege. Han lyttet og prøvde å ordne opp i problemer. Sekretæren derimot var her forferdelig! Jeg kunne ringe 50 ganger i strekk per time, over flere dager uten å komme gjennom. Da jeg endelig fikk svar og påpekte dette, fikk jeg kjeft tilbake. Det må da være mulig å ta telefonen i arbeidstiden? Hva om det er et nødstilfelle? I tillegg var hun lite hjelpsom og frekk når man kom til kontoret. Måtte bytte lege pga. dette. Lang ventetid trekker også legekontoret ned, har han virkelig kapasitet til å ha så mange pasienter?
Endelig Norsk mottakelse i luken og telefonen. Men etter å ha ringt over 80 ganger sammenhengende, så skulle det bare mangle at en ble forstått i telefonen i alle fall. Denne mannen(legen) kan da ikke ha ledig kapasitet til ennå flere pasienter ??
Må bli moderne, få databestilling og svare telefonen når en ringer i disse telefontidene.
Medmenneskelig og en god lytter .Man blir godt ivaretatt og føler man er i gode hender
Jeg har brukt legen i mange år og er veldig fornøydt med hans arbeid,han tar seg tid til å lytter på hva du har å si og han forklarer spørsmålene du stiller.Jeg kommer ikke til å bytte fastlege så lenge jeg kan gå få den hjelpen jeg trenger og det får jeg hos odinaka
Jeg har hatt Odinaka som fastlege i flere år, og han er fantastisk! Hjelpsom, omtenksom og gjør jobben rask. Han er også utrolig hyggelig,snill og vennlig. Har bare positive ord å si om han.