Peter Edison

Autorisasjon (2005)

Venteliste

77 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Centrum Fastlegegruppe AS Telefonnummer 22 41 41 20 22 41 41 ...
Bygdøy allé 23 0262 Oslo
Peter Edison er en av 619 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Peter Edison

Trygg og empatisk

Jeg har bare positive ting å si om Peter som fastlege. Han er lyttende, empatisk og trygg, men også effektiv og løsningsorientert. Han er ikke en lege som pøser på med medisiner, noe jeg synes er bra. Har hatt andre leger som har skrevet ut vanedannende piller i "hytt og pine".

Jeg har slitt en del med angst og depresjon, og jeg opplever ham som veldig forståelsesfull og støttende på det. Han spør gode spørsmål, og jeg føler at han er opptatt av at vi sammen skal komme fram til hva som er god hjelp for meg. Han tilbudte for eksempel å ha møte på legekontoret sammen med NAV, noe jeg opplevde som en stor hjelp i en tøff periode.

Er forøvrig godt fornøyd med Centrum fastlegegruppe, har hatt fastlege der i ca 10 år til sammen. Dersom min fastlege ikke er tilgjengelig og det haster, får jeg alltid time hos en av de andre legene ved senteret, gjerne samme dag.

En virkelig "fastlege" ("huslege")

En usedvanlig hyggelig, flink og omtenksom lege som jeg stoler fullt ut på og har meget god kontakt med.

Personalet, resepsjon og de som tar prøver etc. er veldig hyggelige og effektive.

En meget god forkjølelseslege!

Nærmere kommentar ubehøvelig..
Peter var bra frem til jeg ble alvorlig syk! Når det ikke lenger var snakk om sykemeldinger, henvisninger og lignende saker, så hadde han veldig lite å stille opp med!

Den beste legen jeg har hatt i Norge

Peter er en utrolig hyggelig lege fra USA.

Jeg har gått til han i ca. 9 år og han har vært en solid støtte for meg gjennom en lang periode med dårlig helse. Det virker som han har all tiden i verden for meg og er veldig omsorgsfull og god til å lytte.

Kontoret er litt stusselig og damene som jobber der er ikke snille men det gjør meg ingenting. Det er viktigst å ha en god lege.

Hyggelig, men...

Stor forbedringspotensiale som bla. :
-Empati for de trengende
-Holde oversikt over de få pasienter som har et lengre journal/Hva er blitt gjort/ikke gjort
-Ikke avslå når en lidende pasient bestiller ny time

Listen er lang.

Jeg er ikke imponert!