Øystein Pettersen

Markveien Legesenter
Mann, 49 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2010)

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

57 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Øystein Pettersen er en av 566 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(13)
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(14)
14 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Øystein Pettersen

God lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Som nyinnflyttet til Lisleby var det vanskelig å vite hvilken lege en skulle søke seg til. Pekefingeren i været ble løsningen. Og Dr Pettersen ble min fastlege her. Det er jeg veldig glad for:) Han er en så kunnskapsrik og god lege. Han lytter og møter pasienten på en veldig trygg måte. Jeg kunne ikke vært heldigere med valg av fastlege! Takk:)

Jeg ble låst inne på legekontoret!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen var forsinket og vi ble sent ferdige. Da jeg kom til døren var den låst og ingen var å finne noen steder. Virket som alle hadde gått hjem. Jeg fikk panikk angst og sprang rundt som en gal og ropte og skrek i lange tider inntil det plutselig dukket opp en sykepleier som jobber på stedet. Hun trodde visst at jeg var reist for lenge siden! Fikk bare beskjed om at de låser døren halv fire (og går da tydeligvis!)
Dette er flere måneder siden og jeg har fremdeles panikk angst for låste dører og trange rom. Dette er noe jeg ikke har vært plaget med tidligere og synes det er trist at det skal oppstå på et legekontor hvor man går for å få hjelp ikke ytterligere skader.
Jeg trodde jo at jeg måtte sitte der til neste dag da de kom tilbake og åpnet kontoret igjen. Det jeg ikke tenkte på var at jeg kunne ha ringt politi og brannvesen og bedt de å bryte opp døren for meg så jeg kunne komme ut.
Jeg har hatt en del god erfaring med denne legen men etter denne opplevelsen kunne jeg ikke finne kraften til å fortsette der......

Flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en lege som tar tak i ting. Som henviser når det er nødvendig. Har lytter å ser deg som pasient. Noe distre til tider. Han kan slå av en spøk, å han er man kan få tillit til. Ventetiden er grusom, så det håper jeg blir forbedret.Venterom er ugunstig for eldre, handikappet og barnevogner. Men alt i alt syns jeg dette er et legesenter jeg blir på.

uerfaren, men hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen er veldig hyggelig og ser deg som pasient, men det er tydelig at han ikke har så mange år på nakken som fastlege enda. Følte han leste en brosjyre for å finne fremgangsmåten på behandling/konsultasjon, når han heller burde søkt råd/veiledning hos en kollega istedet. Han kan virke usikker i hvordan og hva han skal gjøre. Tror allikevel han vil bli en god lege å gå til når han får litt mer erfaring.
Legekontoret generelt er lite tilpasset handikapede og barn, vogn kan du glemme. pr dags dato har jeg ventet minimum 40 min for hver eneste konsultasjon, på det værste 1 1/2 time. Det er lenge for de minste å vente på et lite og trangt venterom.