Nadia Shaukat

Schouslegene DA
Kvinne, 44 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2007)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Schouslegene DA Telefonnummer23 15 61 0023 15 61 ...
Trondheimsveien 2, Postboks 4778 Sofienberg 0506 Oslo
Vis kart
Nadia Shaukat er en av 569 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(53)
53 vurderinger
Tilgjengelighet
(39)
39 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(42)
42 vurderinger
Service
(38)
38 vurderinger

Siste vurderinger av Nadia Shaukat

Trygg og kunnskapsrik!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I am very happy to have had her as my fastlege. Listened well to me and gave me good advice. I felt like she took really care of me.

Kald og fjern, men kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Nadia som lege i et par år. Hun tar lite initiativ, er utrolig lite engasjert i pasienten og ens ønsker. Jeg har selv bedt om og presset frem henvisninger o.l for å få de diagnosene jeg har fått i dag. Jeg har i løpet av min tid hos henne fått to nye diagnoser. Nadia har ikke hjulpet med henvisninger til disse annet enn etter streng mas eller heving av stemmebruk. Psykiske lidelser eller andre mentale forstyrrelser har hun veldig lite forståelse for. Hun er lite empatisk og er kald i blikket når en ankommer. Høflig, men ikke hyggelig. Virker som om hun ikke ønsker eller liker jobben sin, eller pasientene. Nadia bruker også en snaue 5-10min på en time, da hun er veldig kortfattet. Jeg har også en kornisk diagnose hvor jeg trenger fast oppfølging. Her må jeg selv be om blodprøver, og om det glemmes - blir det ikke gjort noe. Unngå denne legen om du trenger noe følelsesmessig stabilt. Den faste kontordamen, er derimot helt fantastisk og er mer engasjert enn legen selv.

Utrygg og lytter ikke

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gir ikke tid til pasienter.
Ser ikke på pasienten ,fokuserer kun på tiden.

Jeg var ikke fornøyd med hans arbeid

Endelig en proff lege som har genuint interese av pasienten.proffessonellt med uten å spørre gir råd og oppfølging

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mittt første møte med Nadia Shaukat var en positiv overaskende opplevelse. For første gang av en lege som gir full konsentrasjon og lytter gir råd og følger opp pasienten!!! ringer om blodprøver viser at man trenger noe,ringer hun samme dag og informerer om funn og henviser til behandling.
jeg har endel sportskader og forståelse rekvisisjoner om man trenger, denne legen er ingen damen som man skal ta som en selfølge!! Shaukat har og god forståelse for damer i overgangsalder og har stor forståelse for hormonbehandling.
de har og nu de sisste 2 år nye og og hyggelige i resepsjonen,og i tlf
for det var litt nærgående med hun sure damen der før
flott lege jeg nu har hatt siden hun startet,første møte for meg som pasient tok hun seg en god halvtime for å bli kjent meg..det har jeg aldri opplevd...føler meg for første gang trygg på legens genuin interesse for meg som pasient...

Kjemien stemmer ikke.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sikkert dyktig på papiret, men føler ikke dette er en lege som seg meg for den jeg er og gir meg det jeg trenger. Har opplevd å bli en kasteball mellom ulike tjenester i helsevesenet, som nok skyldes mangelfull oppfølging og engasjement fra fastlege. Spesielt problematisk å få psykiatrisk behandling, enda jeg sliter med alvorlige traumer. Syntes ikke at den nødvendige tilliten mellom meg og lege var tilstede - følte meg ofte til bry. Servicen fra kontordamen er også svært varierende. På dette legekontoret må de ansatte ha "en god dag" for at du skal føle deg sett og vennlig behandlet.